.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Unhappy A na vas sluchvalo li vi se e, suveti?

Здравейте, преди около месец правих секс със приятеля ми (не за първи път) и нещата се объркаха когато видяхме че презервативът се е скъсал. Той ми каза че не е свършил а е бил ''близо''. Чувала съм, че 12 дни след цикъл не е опасно толкова .. всмисъл че не може да стане някой гаф и аз бях в тези 12 дни и въпреки всичко ми закъснява с 10 дни а ми е редовен горе-долу.. Възможно ли е да ........ нужно ли е да си взимам тест ?

кофти. и да, нужно е

Мега фен Аватара на baby_baby
    да ти закъснее с 10 дни не е нормално най-добре си земи тест

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хм, 12 дни преди менструация от условно 26-30 дни цикъл направо са си рискови дни, и овулация може да сте нацелили даже...да, вземи си тест
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Много сте ми интересни като питате по форуми, вместо да отивате до аптеката в подобни случаи...
    Вероятно ти закъснява от притеснение, щом не е свършвал шанса за гаф е незначителен, но не сме ясновидки все пак. Само тест може да ти покаже отговора.

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Много сте ми интересни като питате по форуми, вместо да отивате до аптеката в подобни случаи...
    Вероятно ти закъснява от притеснение, щом не е свършвал шанса за гаф е незначителен, но не сме ясновидки все пак. Само тест може да ти покаже отговора.
    Мда.Вземи си тест.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    При такова голямо закъснение, още не си си взела тест за бременност? Учудваш ме. Бързо до аптеката за тест, направи го най-добре с 1ва сутрешна урина според указанията.

Vzeh si, otricatelen e

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Честито!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си