.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Smile Как да постигна този цвят?

Косата ми е тъмно кестенява, но искам да се боядисам ето така :http://b.vimeocdn.com/ts/445/874/445874999_640.jpg

Някой да знае поне как се води този цвят :Д ?

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    питай фризьорката ти как се води , занеси и снимка и я питай

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Миналата година се боядисах така, ето и боята : PALETTE Deluxe 655 златисто бляскав шоколад. Невероятен цвят
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Lian4ety, ти с каква коса беше преди да се боядисаш? А тенът ти какъв беше? Дали би ходило на хора със светъл тен на лицето? Извинявам се, че ти ползвам темата, BRUNETTE, но може би и на теб ще ти свърши работа инфото.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Lian4ety, ти с каква коса беше преди да се боядисаш? А тенът ти какъв беше? Дали би ходило на хора със светъл тен на лицето? Извинявам се, че ти ползвам темата, BRUNETTE, но може би и на теб ще ти свърши работа инфото.
    Бях с кестенява коса преди това и се боядисах с тази и резултата много ми хареса. Със светла кожа съм, не знам какво точно имаш предвид под "тен", но аз съм си бяла по принцип. На светлите хора всичко им отива, не се притеснявайте . Цветът е невероятен, наистина
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Получи ми се такъв от смесване на 7,8,9 на londessa.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    БЛЯК , само като отворих снимката и ми стана лошо:Д
    Зависи от цвета ти в момента и от това дали косата ти преди я била боядисвана?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Боядисвам се ;д малко по-светла е от тази на снимката
    но съм с къна, ии трябва многооо дълго да почакам докато се боядисам отново :Д
    иначе мерси за отговорите :р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си