Здравейте, нов съм в форума така че ако темата не е в правилният раздел се извинявам предварително.
Аз съм момче на 18 и преди няколко седмици се запознах със една групичка момичета(познати на брат ми) и след като постояхме малко заедно едно от момичетата ми хареса страшно много, но за нещастие на съдбата бяхме в дискотека и нямаше как да поддържам някакъв разговор . Няколко дена след това и исках приятелство в Facebook прие го писахме си малко но беше на работа и я оставих със надеждата да пише когато се освободи, но не писа. Пак след няколко дена си писахме, но трябваше да излизам и нямах време и я поканих за някои друг ден ако е свободна и има интерес да излезем и да се видим. Чаках отговор няколко дена, но така и не пристигна и и писах че явно няма интерес или просто съм прибързал споделих и че и пиша по простата причина че си я харесах и бих искал да я опозная и и се извиних ако съм бил досаден и ако съм я притеснил по някакъв начин. И до там нито писа нито нищо ... и понеже съм човек които не може да остави нещата така и се чудя какво да правя, как да постъпя правилно , затова моля за някакъв съвет и дали проблема е бил в мене или съм отблъснал момичето по някакъв начин. (Забравих да добавя че тя е на 17 и си няма приятел.)