.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    gkgkgka
    Guest

Exclamation Страх ме е от цикъл

Здравейте , аз съм на 11 , четох разни работи за цикъла и направо всяка секунда мисля за това. Имам бяло течение ,което е едно прозрачно от доста време - не знам дали има година, дали ще ми идва скоро? Страх ме е много от него ,направо треперя и как да кажа на майка си ако ми дойде??

По добре трепери и се чуди как да кажеш на майка си, ако не ти дойде, хахах

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Най-добре говори с нея. Тя е жена, ако не с нея, с кой друг да говориш? Ние с моята сме говорили доста преди това, обяснявала ми е за превръзки и тем подобни, защо ни идва менструацията и т.н. Имаше едно поверие, че когато ти дойде за пръв път първо трябва да кажеш на руса жена, че да може кръвта да се изпира, а да не оставя петна, в случай, че се изцапаш. Когато ми дойде първо казах на една своя леля, която ни беше на гости и после на майка ми. Още я помня как се зарадва. То не бяха целувки то не беше чудо. Мале все едно беше вчера, а не преди 10 години...

Не се притеснявай, а говори с майка си. Няма нито да ти се скара, нито да ти каже, че си глупава или нещо от сорта. А и няма нищо страшно.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на draid
    Е от какво те е страх, не съм чул да има някоя умряла жена от това че и е дошъл цикъла.

Не знам как ще живееш... мога и да те поуплаша с това като ти кажа, че дълго време ще те посещава.
    Не бе не са панирай тва е толкова нормално колкото и ходенето до тоалетна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    първо трябва да кажеш на руса жена, че да може кръвта да се изпира, а да не оставя петна
    Въх, къде бил ключът за бараката

Супер фен Аватара на Cloud9
    Мале днешното поколение не е от най-смелите. Иначе си е страшно- 6 дни кървиш, а не умираш.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Няма да повярваш как след няколко години ще си щастлива, като ти идва.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ако не говориш с майка ти ,ще продължаваш да трепериш.

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Няма да повярваш как след няколко години ще си щастлива, като ти идва.
    Хахаха

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въх, къде бил ключът за бараката
    Бях на 11, да не мислиш, че съм имала кой знае колко критично мислене. Ама в интерес на истината до ден днешен няма петно, което да не се е изпрало.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Има разлика в цикъла и менструацията. Няма какво да те е страх от менструацията, ако имаш, това означава, че тялото ти е добре и ще имаш деца след 10 години /когато си готова за дете/. Като ти дойде първия път може да ти е малко обилно, съвсем нормално е и ще се нормализира до 2 години. Не се притеснявай от майката си, нали и тя преживява същото сега!

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Няма нищо страшно. Не се умира. Даже напротив. Трябва да те е страх, че няма да ти дойде, а не че ще дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си