.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да правим ???

Здравейте мили хора ,
    искам да Ви запозная с моят проблем и ако може евентуално да ми дадете съвет какво да правя .
    Приятеля ми от както се върнахме от почивка на морето започна да му се появява световъртеж съпроводено от главоболие. Като тръгне за някъде му става много притеснително и вече даже не излиза от тях Този проблем ни отдалечава един към друг и започваме да се караме . Ходихме на доктор който му каза ,че от слънцето - след това на друг доктор който му прави изследвания и нищо не се оказва всичко му е в нормата , добре е според тях на очен доктор ходих ме и той каза ,че е добре , но с всеки изминал ден му става все по лошо и по лошо . Дори и ходихме при хора който баят , но му мина само за 4 дни и пак започна да се влошава .. Хора моля Ви помогнете ми , дайте някакъв съвет какво да правим ????? ;( ;(

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    дали не те лъже?
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    А на психолог? Не е срамно, това, че ходиш на психолог не те прави луд. Мозъкът е един от най-важните органи, и както кардиолозите са лекарите на сърцата така и психолозите са тези на съзнанието ни. Може да е в някаква депресия или разтройство. Щом баянето е помогнало, било то и за 4 дни, по-скоро е на психична основа. На морето случилоли се е нещо, което би могло да отключи подобни състояния, като нервност, разтройство, депресия, параноя?
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на draid
    Тва да не е някаква паническа атака, така както го описваш ми мяза на някакъв психологически проблем.

Повече от фен
    И мен ми звучи като някво паническо разтройство. Да не се е напрегнал нещо прекалено много на тва море ? Поговорете нещо и вижте къде е проблема, ако не се оправи да иде на психолог. И некъв спорт да почне ако не спортува
    Последно редактирано от skok : 09-10-2013 на 20:51

Мега фен
    Бахти и малоумните доктори !!! Само не ходете на невролог щото ще му изпише антидепресанти сигурно!

Приятелят ти да отиде по най-бързия начин да му промият ушите, гаранция давам, че е от това

после може да пишеш кво е станало
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Благодаря Ви страшно много , само да се оправи и ще Ви пиша благодаря !!!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Скенер на мозъка правен ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си