.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

tonique как пък направи такова заключение? Някъде да съм споменала за нещо старо, освен като нареждах предния злобар...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0...0%B5%D0%BBVIII

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години.

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0...0%B5%D0%BBVIII

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
    Е именно, аз четох тези членове от НК и доколкото разбирам при лица навършили 14г. няма проблем, щом са наясно какво правят и са съгласни със ставащото.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Shhhmatka Виж мнението
    Е именно, аз четох тези членове от НК и доколкото разбирам при лица навършили 14г. няма проблем, щом са наясно какво правят и са съгласни със ставащото.
    Ами да така е. Чувал съм, че има и съдебна практика по въпроса, която е в полза на това.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Shhhmatka Виж мнението
    tonique как пък направи такова заключение? Някъде да съм споменала за нещо старо, освен като нареждах предния злобар...
    се едно как съм си го направил... за мене си оставаш мастия
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си