.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

цигарите ..

Въпрос към бившите пушачи.. Как спряхте цигарите? .. защото аз вече от колко време се опитвам и все се поддавам да си купя и да запаля и много се дразня.......

слаба психика.

Голям фен Аватара на xantia
    Явно разполагаш с достатъчно пари за да пушиш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Воля. Желание.

Само това ти трябва.

Може би го правиш грешно. Имам предвид, че има хора, които са казали от днес.. спирам да пуша и повече не са запалили. Аз не мога така. Затова постепенно ги намалявам. От 2 кутии бяло Боро дневно съм ги намалила на няколко сини Мерилин. И така.. постепенно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    Напои си цигарите с бензин и запали...И това е варянт.

Мега фен Аватара на draid
    Сега поне знаеш колко си слабохарактерна. Не се съмнявам обаче, че като си започнала да пушиш си си вярвала как можеш много лесно да се откажеш

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    В продължение на 4 години пуших като комин, един ден реших, че не ме радват и от тогава съм палила само за да подразня приятеля си(смятай 1 цигара на 4 месеца, която буквално е само запалена и върната, щото ми става гадно). Приятелят ми пък е бил пушач от 16 годишен, когато беше на 29 каза, че от 1-ви април спира цигарите. Изсмях му се ама от ония първи април вече минаха 2 години и половина без да пуши. Въпрос на воля и решителност.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си