Има едно момиче с нея се познаваме от 2 години,почнахме да излизаме от 1 месец,почти всеки ден.На мен ми е забавно и хубаво с нея и на нея също с мен....Като излизаме заедно(само двамата в повечето случаи),се прегръщаме,а когато сме в компания я хващам за ръката,тя не се дърпа,нещата вървят добре за сега ,с баща и сме много добри приятели,нищо,че е по-голям от мен, и съм не 1 крачка,а цели 100 напред пред другите момчета,тя не иска да излиза с други момичета и момчета,а само с мен,а и баща и само с мен я пуска сама.Понеже снощи не излизахме и не можах да и го кажа на 4 очи(днес ми дойде вдъхновението) и не можах да изчакам и драснах едно обяснение,което ще видите..... И ви моля да решите какви шансове ще имам утре след като и написах това в фейса и се обадих тя каза,че го е видяла и е много изненадана,но аз казах,че като се видим ще коментираме.....Уговорихме се утре вечер да се видим....Моля ви гледайте и помагайте......
-haresvam te ,mnogo si krasiva ,obicham si te ot mnogo vreme ti znaesh mnogo dobre
-nali znaesh che tova obicham te mnogo trudno se kazva ..............az ti go kazvam zashtoto obicham da mi e trudno............
obicham te!
-na niikoq ne sum go kazval bez da izluja !!! samo na teb istinski go kazvam!!!
-mislq che pone malka chast ti grabnah ot surceto prez cqloto vreme dokato izlizahme,ne sum kato nito edin ot drygite koito mnogo dobre znaem i dvamata kakvo iskat ot teb................ samo da spqt s teb...........
-ne mi otgovarqi,iskam utre da go obsudim,kato se vidim.........