Ето какво по-различно съм правила аз:
За рождените му дни винаги му правя торта.. ама винаги откакто сме заедно /за годишнини и Свети Валентин също става/..
На годишнината ни му сготвих вечеря, десерт.. всичко.. остана много доволен.. свещи навсякъде-много романтично;
подарявала съм му моя снимка със фон отзад в рамка, но не обикновена /13 на 7 или там каквито са обикновените/ ами по-голяма, че да ме вижда и от другата стая :д..
Веднъж му нарисувах плакат и го написах целия стихове, които съм писала за него..
Книжка със стихове..
Плюшени сърца, мечета, картички, сувенири /не че това е нещо уникално, но да спомена :д/
Веднъж му направих за Коледа една кошница в която сложих шоколадови бонбони, сладки, бисквити, меденки, желирани бонбони, шоколади /само хубави марки, не някакви евтини че се губи ефекта/ сложих няколко плода, един голям ананас да стърчи за украса :д.. сложих картичка вътре .. вързах я с целофан и сложих красива панделка.. Ужасно много се зарадва, защото много обича сладко :д ..
Купувала съм му буквичка /моята сребърна/
Купувала съм му сребърен синджир с красив кръст, който осветих в църквата /за вас може да не е нищо особено, но той го оцени дълбоко, защото е ревностен православен християнин/
оохх сега не мога де се сетя какво още..