Добър ден . Казвам се Неделчо ,и съм от град Шумен . Искам да ви разкажа за последната си любов ,която ми отнема желанието за живот . Случи се преди една година и два месеца . Запознах се с едно момиче ,което е от Велико Търново . Приказки ,разговори ,и започнах да се привързвам към нея . Цели нощи си говорехме и се гледахме по уеб камерата . Тя реши аз да съм и първия . Речено сторено . Срещнахме се . Говорихме си . Направихме го . Когато си тръгвах тя ме прегърна и ми каза "не си отивай " . Веднага си казах "тя ще е специална " . Нямаше как да остана обаче . Тръгнах си . Вечерта си писахме . Една седмица по-късно и предложих да се обържем . Бях на седмото небе ,кодгато тя прие . След това почнахме дълбоките теми ,тайни . Месец по късно отидох в нейния град на рожден ден при приятелката й . Видяхме се всичко беше страхотно . Преспах у тях ,върнах се . След това ...нещата коренно се промени . Започна да не ми вярва ...да се караме за глупости . Отидох при нея за коледа ,и нова година . Бях една седмица в тях ,запознах се с родителите ,и роднините й . Страшно готини хора . След това ...около три месеца по - късно стана ад ...карахме се постоянно ....точно на връх балната ми нощ тя ми съобщи ,че родителите й искали да скъсаме ,защото не сме си подхождали по цвят . Мислеха ме за циганин ...аз действително съм тъмен ,но не съм циганин . Аз я мэлех да не къса с мен ,и с 300 зора я убедих да остане при мен . После ,след два месеца ми сервира ,че чувствата й намалели ,аз я умолявах да остане при мен ,и й говорех че ще се реванширам . На края тя ми каза ,че окончателно къса с мен заради разстояноето ,и че искала някой постоянно до нея . Депресирах се адски много ...исках просто да посегна на живота си ...само като си я представя в чужди ръце ,и не знам какво ми става . До сега съм имал 6 приятелки ,и всички те от разстояние ...сега вече не знам какво да правя ...сам ли ще остана ? За цял живот ? Защо толкова не може да се намери момиче ,което просто да държи на мен ,да ме приеме такъв какъвто съм ? Верно . Тъмен съм ,но не съм искал да се раждам тъмен ....не знам какво да правя ...искам да забравя всичко ,което чувствам към нея ...искам просто момиче ,което да държи на мен ,да ме приеме такъв какъвто съм ....тази любов направо ме трови отвътре ....