- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс без презерватив
Значи имам приятелка от близо 1 година правим секс с презерватив винаги първия тек го взимам без обаче после ме е страх да не стане беля.. но когато е в цикъл е супер якото без .. интересувам се да ми дадете малко мнения може ли без капут да си правя натуралния без да има проблеми ?
Ако ползвате друг вид контрацептиви, не би трябвало да има проблем. Ако не ползвате - трябва да умееш да се контролираш и да избягвате "рисковите дни".
Welcome to the Jungle...
Кой са рисковите дни трябва ли да се пикае да се мие сас сапун , ракия така съм чувал . ако може малко по подробно ..
Мда, ракия задължително, зимата може да включи и кисело зеле. ;]
Рисковите дни са тези, през които е в овулация.
Welcome to the Jungle...
а през много студените дни ,задължително и червено вино със суджуци
Пич, малък и необразован си!Не се размножавай,използвай презерватив!!!
хора снимката ми е преди 5 години :Д просто ви питам като човек вия суджуци зеле не знам си там какво .. като толкова имате мерак зимата схе ви дам по някой буркан трошия и ракия :Д
Щом и туршия имаш, значи няма какво да те мислим.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти спомена ракията, а те използват сарказъм за да ти покажат,че говориш глупости.Малък си не заради снимката,а защото нямаш никаква сексуална култура.Опасните дни са когато момичето е в овулация.Това се изчислява спрямо цикъла на момичето.Има много информация за това в нета. Правенето на секс без презерватив винаги е опасно,освен ако тя не пие противозачатъчни /което не е много препоръчително/.Дори и да е в цикъл тя пак има опасност€И ако правиш секс с нея без презерватив когато е в цикъл е малко нехигиенично. Няма да помогне ни ракия, ни сапун, ни баене ако стане белята, затова първо прочети какво може да стане,после свали презерватива.
Не прави секс... Ще вземеш да направиш белята... такива като теб да се размножават ще е жалко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам искрено да благодаря на Cloud9 за информацията която исках да чуя и се отнесе сериозно към темата.
амм ако искате толкова без презерватив просто и кажи да си вземе противозачатъчни![]()
ако не свършваш вътре и преди всеки път пикаеш и се миеш както трябва няма да имаш проблеми с никакви дни и глупости. само дето ще искаш и дори ще ти се струва добра идея![]()
![]()
1.що не вземеш да се образоваш още малко и не оставиш ракията и зелето за други цели ?
2.секс в цикъл БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ - супер нехигиенично,да не говорим за други неща,които може да си навлечете
3.за без презерватив - виж точка 1
Жули без презерватив и нека съдбата се изкаже по въпроса.
Кога викаш ще даваш ракия и туршия?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...