- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много странен проблем
На 19 години съм и в продължение на 4 години правих секс с едно и също момиче без презерватив ,но преди 4 месеца скъсахме и реших да си намеря нова приятелка и предполагам всички знаете не всяко момиче е склонно да прави секс без презерватив и така в момента в който сложа презерватив на него и започва рязко да ми пада ерекцията , а когато съм без и мастурбирам примерно нямам никакъв проблем с ерекцията някакви идей ?
тряя да свикнеш иначе някви препарати за ерекция освен
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Като те гледам на снимката не си повече от 12-13 години. Какви гаджета , какви пишки си барала изрод.
Ами,19 санта ми е (това не го казвам за да се хваля или каквото и да е просто отговарям) и не мисля че нормалните презервативи би тряабвало да ми стягат в смисал ние пробвахме с Дурекс Селект една жълта опаковка и то все пак е еластично такова не го усещам да ми стяга ама все пак не знам ..
За това не ползвам презервативи на мен се случва същото.
Еми да ама болести молести не те ли притеснява теб или момичетата с който го правиш ?
Але много се пазиш бе мен ... Ако момичето е чисто и поддържано и не е гадна курва еби без. Ако е обратното еби с три презерватива и една подвързия.
Евала че ползваш презерватив не само за предпазване от забременяване, но и за предпазване от болести!!!Малко се сещат за това. Иначе трябва си тренинг.предполагам сега си мислиш,че с презерватив няма да ти е толкова яко и затова пада.
Аналогичен проблем. Не че нещо, ама и досега не мога да го реша. Алергия ли е, непоносимост към латекс ли, на психическа основа ли е, хич нямам и идеяАми успех ти желая. Съвет - възбуди се до безобразие...Странен съвет, но действа
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."