.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Много странен проблем

На 19 години съм и в продължение на 4 години правих секс с едно и също момиче без презерватив ,но преди 4 месеца скъсахме и реших да си намеря нова приятелка и предполагам всички знаете не всяко момиче е склонно да прави секс без презерватив и така в момента в който сложа презерватив на него и започва рязко да ми пада ерекцията , а когато съм без и мастурбирам примерно нямам никакъв проблем с ерекцията някакви идей ?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    тряя да свикнеш иначе някви препарати за ерекция освен
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Имах едно гадже и на него му падаше така

Супер фен Аватара на prince
    Като те гледам на снимката не си повече от 12-13 години. Какви гаджета , какви пишки си барала изрод.

Ами,19 санта ми е (това не го казвам за да се хваля или каквото и да е просто отговарям) и не мисля че нормалните презервативи би тряабвало да ми стягат в смисал ние пробвахме с Дурекс Селект една жълта опаковка и то все пак е еластично такова не го усещам да ми стяга ама все пак не знам ..

Повече от фен Аватара на LHDWBD
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Като те гледам на снимката не си повече от 12-13 години. Какви гаджета , какви пишки си барала изрод.
    heueheuheuehehe

Супер фен Аватара на NissaN
    За това не ползвам презервативи на мен се случва същото.

Еми да ама болести молести не те ли притеснява теб или момичетата с който го правиш ?

Супер фен Аватара на prince
    Але много се пазиш бе мен ... Ако момичето е чисто и поддържано и не е гадна курва еби без. Ако е обратното еби с три презерватива и една подвързия.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Евала че ползваш презерватив не само за предпазване от забременяване, но и за предпазване от болести!!!Малко се сещат за това. Иначе трябва си тренинг.предполагам сега си мислиш,че с презерватив няма да ти е толкова яко и затова пада.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Аналогичен проблем. Не че нещо, ама и досега не мога да го реша. Алергия ли е, непоносимост към латекс ли, на психическа основа ли е, хич нямам и идея Ами успех ти желая. Съвет - възбуди се до безобразие...Странен съвет, но действа
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на baby_baby
    +1

фаааккк

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от doridori Виж мнението
    фаааккк
    ахаааххахахахахаххахаахах хахаха
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си