Опасявам се да не излезе като реклама, но все пак знам как да спреш косопада. С тези абсолютно натурални неща само за месец може да порасне коса на плешивци. Много българки с оредели коси вече си сгъстиха косите използвайки някои от шампоаните, балсамите и активаторите за растеж на косата. Дори с шампоан може да се възвърне естествения цвят на побелелите коси. Изтощени и повредени от боядисване и процедури коси възвръщат предишното си здраве и блясък. Това са чудеса за които наскоро разбрах и съм удивена от невероятния и бърз ефект. Обикновено след три-четири месеца пораства коса на напълно плешиви хора, но има и един случай при който човекът се е престарал и използвал предписания му шампоан само за месец и косата му е набола веднага.
Има и един шампоан с жив корен жен шен в него. Този корен след като се използва шампоана, може да се измие и засади в саксия и там си се прихваща и пуска листа. Същият корен сложен в шампоан Палмолив, след два-три дни напълно се разлага и от женшена остава само ципата му.
Силно препоръчвам тези натурални шампоани, резултати от които съм виждала на няколко мъже и жени.
Тук може да разгледате и прочетете за действието на продуктите за коса: http://maria-tiande.site40.net/index...ory&path=74_90