- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [9]
^.^
Виж ся, като ще хулиш мен, поне хули само мен, не нея.. боклук убит..
Виж се колко си тъп, мисълта ти не може да тече нормално.. то ясно де, к'во да кажа, от теб друго няма да стане освен кокошкар.. мухльо пропаднал.. Дори и Иван те вижда какъв си мухльо и как пропадаш всеки ден.. цял живот общак ще си..
Спамиш емотикончета, като носферату и така поста ти става по заплашителен ли или какво, не мога да разбера? Комплексар.. ;д
Тва злобата е доста гадно нещо дейба, отряза те Линка и ся я хулиш, ма иначе мишка... чехльо си ти..
Я постни снимка да те видим бе красавец.. И колата искам да ти я видим ,постни я..
да видим за какви "Възможности" става въпрос..
Нали си много нещо, ае.. чакаме.. ръб крив.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ПП; Никога не съм казвал, че ще те бия.. ;д
Ти ми се силеше нещо там виртуално, аз ти казах просто, че скочиш ли ми, ще плуваш после с тежести около кръста в някой залив. Същото важи, ако докоснеш Лина, щото толко мъж си ти, че заплашваше момиче.. Смятай колко си долен и жалък..
Тебе даже не заслужават да те плюват хората.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n... да не е.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ама празниците минаха отдавна, не ми се оправдавай ся, пък и нали разправяше, че ти отнемало колко минути бяха там, няма да ти отнеме кой знае колко време един клип.
Е я, аз просто му се радвам..![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Явно тук сте се събрали една шайка малоумници, затова казвам това за първи и последен път:
Следващият път, в който някой от вас (или който и да е друг) си позволи да спами в тази или друга тема ИЗВЪН КОФАТА получава бан. Не ме интересува предизвикани ли сте, предизвикват ли ви, обиждат ли ви или засягат крехкото ви мъжко его. Няма да отправям предупреждения, няма да давам обяснения и няма да слушам такива.
Извинявам се на всички потребители, чиито мнения по темата съм изтрила до момента и понеже нямам нерви да се занимавам със словесната ви диария, заключвам темата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last