- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [9]
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Исках, да кажа, съюзи, в момента пиша на 4 места и отделно съм в сайт за залагания и си пийвам, така че грешката е по-скоро техническа, а не от незнание.. Whatever![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Между другото напоследък е доста модерно хората да използват думи, на които изобщо не знаят значението
като една позната - каза някаква супер голяма простотия и после каза, че това била 'нейната ирония'....
бтв не казвам, че това момче не знае думата (той обясни какъв е бил проблема ;д), а като цяло че ми е направило доста голямо впечатление и реших да го споделя тукhaha
http://ask.fm/iwwkaa
Не сериозно дайте да съберем по някой лев да пратим "Rabalka" на училище, защото е пълен минус.
peace brahs ;d
http://prikachi.com/images.php?images/373/6727373d.png
Ооо знам,че не създават добро впечатление съгражданите.
http://prikachi.com/images/49/6470049K.jpg
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И къде е грешката.. Прочети първо нейното мнение, после моето, за да разбереш, че съюзите, а не словосъчетанията /както погрешно написах, обясних защо/, са думи в българския език, които имат за цел да свържат думите в изречение и по смисъл..
Ето ти примери за съюзи:
- ни, ту, че, но, да, ниту, за да, и, а, или и прочие не ми се обяснява..
А .. да не забравя.
AnarchyBoy - другият път се смей на собствената си глупост, не използвай чуждата..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Баце,жестоко изтъпя с тоя коментар. Бро си ми ,ама ...много дебилско.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...42119599_n.jpg
maDamn
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^![]()
Dr. Gregory House
Нито мога да пея, нито имам желание да го правя.
Днес цял ден вали ту дъжд, ту сняг.
СЪЮЗИ СА: а, ако, ала, ама, да, и, или, като, ни, нито, но, па, пък, та, ту, хем, че, я (тези съюзи по форма са прости, защото се състоят само от една дума); без да, за да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, но пък, макар да, макар и да, ако и да (тези съюзи по форма са сложни, защото съдържат повече от една дума) и др.
♦ Ролята на съюзи могат да изпълняват и някои местоимения (който, чийто, какъвто, кой и др.) и наречия (когато, където, защото и др.)
ВИДОВЕ СЪЮЗИ:
♦ съчинителни – а, ала, ама, ами, но, и, или, ни (ни-ни), ту (ту-ту), нито (нито-нито), пък, обаче, както-така и, не само, но и, колкото-толкова, било-било, я-я, камо ли, та, па, че (в съвременния език рядко се употребява като съчинителен съюз) и др.
♦ подчинителни – за да, да, ако, че, понеже, без да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, освен като, дето ще, вместо да, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, при все че, ако и да, и др.
Душинка, за разлика от теб, аз съм завършил български език - езикова култура и техническо писане.. Не се обаждайте там, където не сте компетентни.
Нито * съм искал да напиша, сега си видях грешката, но ако си толкова "клевър", за колкото се представяш, ще разбереш, че това са грешки от бързане - т.нар. технически грешки...
AnarchyBoy - усети ли колко си тъп отново, въпреки че си студент.
Последно редактирано от GiveMeLove : 11-06-2013 на 19:21