- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [9]
И мен.
Не знам за какво обаче зорлем се прави да изглежда нисък с тия вкарани в обувките панталони, ама... не може всички да блестим със стил :д
102, НАЛИ?! Обожавам ги! Тези специално са на приятелка, подарихме й ги за РД, моите са с лъвчета, ама пак са големи колкото главата ми :Д
простете на пантерата за невежеството че не е практична а е шматкоранка
вкарвам ги по няколко причини
първо защото защото по този начин крачолите не се цапат мокрят от дъжд и т.н. мокри се само обувката която ми е водонепропускаема материя , второ военните дрехи или батал дрес униформ панталоните са широки и дълги за да може да ти е удобно да правиш резки движения да клякаш и т .н. трябва да ги вкарам вътре понеже идват под до подметката , виж в боините изкуства колко широки дрехи носят , трето така когато краят на панталона е вътре , няма къде да се закачи в клон например , четвъртото е може би като официален приет начин за носене , да покаже че си дисциплиниран , както например всичко е подредено сгънато тениските запасани не разпасани като парцал в армията и т.н но основните 2 -3 неща са ми най важни
навел съм в мноо тъпа стоика и изглеждам нисък , също и от огледалотоще видим колко ще съм ти нисък , да не ме гледаш отдолу нагоре
Колко трябва да се почива от тренировки, когато си правиш нов татус? Щото преди не съм тренирал и не съм се замислял за това...
моите сесии за татуировките ги правя по 5-6 часа , след много цветна или плътна татиуровка и дълга сесия боли много , дигам температура за 2 часа , общо взето съм аут.на следващия ден съм вече в по добра кондиция , на третия ден възпалението отшумява напълно
сега има едни специални кремове за татуировки които много малко хора ги знаят , няква мноо яка технологияи не стои мазно , попива за около 1-2 минути и се обличаш , дори да се потиш няма значение , като почнеш да се къпеш субстанцията почва да се появява и се мие трудно даже , излющва се за 5 дни не за 2-3 седмици както е обикновено
ама за крема не мога да кажа какъв е , ще бъде тъпо от моя страна![]()
Не, идеята ми е дали и колко време трябва да се почине от тренировки, иначе имам татуси и не ми пречи болка, или каквото и да е, въпроса е, че май не е много хубаво да се опъва кожата.
с този крем няма проблеми. никаква пауза. за другите там не мога да кажа , може и да има проблем ! иначе е хубаво да се търка татуировката , да се опъва , да се носят дрехи за да се олющи по бързо![]()
Е все пак ще се нашаря на следващата заплата, че билети за партита, подаръци, простотии... декември е така![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.