.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Подарък за приятелката ми.

Може ли да дадете идеи за подарък за годишнина с приятелката ми? Много си я обичам и искам да и подаря нещо хубаво. Подарявал сам и голям мечок , сребърна гривничка , сърчице , кутия с 365 желания писани от мен и много други неща.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Първо честито за годишнината още много любов ви пожелавам!
    За подаръка, задължително ли е да е нещо материално ? За такъв повод, би могъл да пробваш с вечеря, колкото и да е изтъркано все пак си е много хубаво. Или пък заведи я на някое ново място, отделете си деня само за вас двамата. Ако все пак държиш да има и нещо материално.. може колие с първата буква от името ти, пръстен или пък нещо, което тя харесва и иска. Успех дано намерш най-правилният подарък и да си изкарате прекрасно!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Ти за толкова време не научи ли какво се харесва на приятелката ти?

Направи ѝ нещо от сърце, това е най-добрият подарък.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Както виждаш подарявал й е много работи. Явно сега иска нещо коренно различно.

Един приятел подари на приятелката си сърце от рози. Или нещо с цветя, защото в подаръците, които писа не забелязах цветя.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Моя приятел за годишнините ни по принцип ми подарява един гооолям букет цветя от любимите ми и любимите ми бонбони.. мисля, че всяко момиче би се зарадвало на това
    Извежда ме на вечеря (макар че последния път аз сготвих) .. а добра идея е и ти да сготвиш.
    Взимал ми е много сребърни неща, но най-много се зарадвах като ми беше подарил сребърно колие със сърчице (сърчицето се отваря и вътре е неговата снимка <3) .. много красиво и уникално.. би трябвало приятелката ти много да се зарадва..

Голям фен Аватара на xantia

+

Мега фен Аватара на baby_baby

+1

Може би часовник -сърце с ваша снимна на него? Попитай в някое фото,ще ти дадът добри идеи за подарък!

Banned Мега фен
    ако обича бонбони/шоколад - букет от бонбони
    колаж с ваши снимки и ако помниш датите на снимките - пишеш датата и отсреща нещо любовно/мило/нещо за което се сещаш като видиш снимката
    кутия сърчице и вътре любими малки неща,които обича ( примерно колекционира нещо - вътре 1 такова нещо + обича шоколад - бонбон/малко шоколадче + още няколко неща едно от които да и напомня за теб/за връзката ви)

честито,много още да се обичате

Беше ясно, че ще има и такива мнения .. както той сам каза - подарявал и е много неща , но сега иска да е нещо по - различно .. това, че иска някоя нова идея не означава, че не познава любимата си

Според мен освен на материален подарък, тя много би се зарадвала и на нещо, с което да и покажеш колко я уважаваш и цениш. Предлагам ти за идея да и подариш мило стихотворение, посветено на нея, като може първите му букви да образуват вертикално нейното име или някакво послание. Написано върху красива картичка и сложено в плик за писмо. Знам един сайт, където пишат уникални стихотворения по поръчка, за конкретния човек и повод. http://podarak-ot-stihove.alle.bg Подарих такова стихотворение на близка приятелка, тя много се зарадва, направо беше очарована.

Прекарайте един ден само за вас, а в края на деня я изведи в някой ресторант. Това за нея ще бъде един красив спомен с много положителни емоции

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си