.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на DoubleDMG

Братовчеди

Как се държите към тях? Как те се държат с вас? Познавате ли ги дори? Говорите ли си ? И ако не защо? Бих те ли искали да се опознаете или просто не Ви пука за тях?

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    С някой се познавам и доста често излизам с тях, даже имам един братовчед с който сме почти всеки ден заедно

Голям фен Аватара на shusha
    Изгубени по тресето.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Как се държите към тях? - с някои като с познати ''здрасти,здравей'' с някои като с приятели
    Как те се държат с вас?- както аз с тях Познавате ли ги дори? - всъщност май не си познавам по-далечните ( 3ти примерно) Говорите ли си ? -дам И ако не защо? - с някой примерно щото съм ги виждала 1 път/2 пъти през живота си( особено тия,които са в чужбина) Бихте ли искали да се опознаете или просто не Ви пука за тях? - всъщност бих искала да си познавам всички братовчеди ( имам предвид поне до 3ти) но ако някой реши,че не иска да ме познава - прав му път
    .

Голям фен Аватара на Котка.
    Аз имам страшно много братовчеди, познавам 5 - 6 от тях и още 3 - 4 от Фейсбук

Мега фен Аватара на xoxi
    Познавам само първите и вторите си братовчеди. Първите ги обичам, в супер добри отношения сме, гостуваме си сравнително често и понякога прекарваме празниците заедно. С вторите братовчеди дори не се поздравяваме, когато се видим случайно някъде.

Мега фен Аватара на ameli
    Познавам 2ма, 3ма.. като бяхме малки бяхме по-близки, сега семействата се разпадат и като цяло не си общуваме.

С моите не съм говорил от години. Най-скоро говорих с 2рата ми братовчедка (даже не помня вече дали беше 2ра), е колко скоро преди 3-4г. А другите са изгубени форева.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Как се държите към тях? Как те се държат с вас? Познавате ли ги дори? Говорите ли си ? И ако не защо? Бих те ли искали да се опознаете или просто не Ви пука за тях?
    Зависи за какви братовчеди питаш - първи, втори, трети, пети..
    За първите си братовчедки ще кажа, че се държа с тях, като с близки хора и им имам доверие, и те се държат така с мен. Мисля, че си познавам всичките братовчеди. Често се виждам с първите си братовчедки - говорим си. Ако говорим за тях двете - да, пука ми.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С първите ми братовчеди сме страшно близки, въпреки голямата ни разлика - едната е на 23, другата на 30. Винаги се виждаме, събираме, и т.н. Смея да твърдя, че са ми като по-големи сестри, особено по-малката. Отгледала ме е, отчасти :Д

Познавам вторите си братовчеди, но са много мънички и не се харесваме с родителите им така, че не поддържаме връзка.

Познавам ги всички до 3-ти. Не излизаме изобщо, с повечето само като се засечем някъде разменяме по някоя приказка. С други пък сме на здравей-здрасти и нищо повече. Не бих искал да ги опознавам, все ми е тая за тях. Хахаха ся като се замисля, най-добрия ми авер всъщност ми е 3-ти братовчед, бях забравил, та това е и единственото изключение, за другите ми е през кура

С първите съм много близка, виждаме се доста често,освен с единствената ми братовчедка/ живее по-далече/, но сме си супер близки и си пишем в фб, а с втората ми братовчедка сме се виждали само един път,защото живее в Скопие, но се разбираме /5 год. разлика/

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Сестра ми и двете ми първи братовчедки знаят почти всичко за мен и аз за тях. По-голямия ми браточед ми готви преди 1 час, щото бях гладна

Братовчедите, с които общувам си ги обичам. С част от тях съм доста близка. Съответно естествено е да ми пука за тях. Останалите искам да ги опозная

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Не сме близки, на "здрасти, как си". Може би причината е, че имаме големи възрастови граници помежду си.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    имам близък братовчед, който ми е като брат

и от скоро една отвратителна случка с един друг, за който се направих извън линия във фб...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    Изгубени по тресето.
    +1

Познавам ги до 2ри братовчеди, горе-долу сме близки с 2 от първите и съм кръстница на третата, а за останалите след 3ти - нищо чудно и да се подминаваме по улиците на село, не ги познавам изобщо.

моите всички са правили секс един с друг, гнусна история въобще не искам да ги виждам...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от hadesm Виж мнението
    моите всички са правили секс един с друг, гнусна история въобще не искам да ги виждам...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Аз съм заобиколена от 4 мъжкатари+1 момиче Единия е на 4, другия на почти 9 от майчина линия, а от бащина единия на 8, другия на 3. Момичето ми е 2-ра братовчедка и сме се виждали досега 2 пъти. Момчетата всяко лято и зима (ваканциите) и са ми като по-малки братчета (1-ви братовчеди сме) и много, много си ги обичам ^^

Цитирай Първоначално написано от hadesm Виж мнението
    Дано това е трол. Ако не...съчувствам ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си