1. Не се притеснявам от тялото си, не съм някой мускулест мъжага, но си обичам малкото коремче. Тялото ми не ми е никакъв проблем, не се срамувам от него, даже си ме кефи.
2. Да, възбужда ме приятелката ми, но много често ми спада. Четох в интернет, че имало начини да става по-лесно, и като стане по повече време да държи ... щото при нас ситуацията е следната:
Трябва да сме съблечени, преди да почнем да се натискаме .. иначе докато го извадя .. станал е 5 санта.
Отделно самия акт трае по много, както и по малко време .. в смисъл, някой пъти сме го правили по повече от час, час и половина дори, друг път 10 минути и го няма, нито съм свършил, нито нищо .. а тя ме възбужда адски много .. говорих с нея, аз мисля, че е от преумора, или пък от недоспиване .. защото не се наспивам никога ... отделно, преди да правим секс пия монстър (енергийната напитка) .. и това само ми повлиява добре .. а нямам всеки ден по 2.50 за един монстър ..спомням си, че магданоза нещо правеше (ако не се лъжа) ... само ся не ми се подигравайте на глупостите (за магданоза)