.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Cool как да я прецакам

Здравейте на всички. Писал съм доста теми за въпросното същество. Както се разбира от заглавието, искам съвет как да я прецакам по някакъв начин, да я прееба някак си ддз. Знам, че такава постъпка е много комплексарска и заднишка. Но се абстрахирайте от това. Полагал съм страшно много усилия, правил съм неща който не съм правил дори за най- добрите ми приятели и т.н. без тя да го оценява по никакъв начин.
    Сещам се примерно да излезем на кафе да направя една хубаво сметка и да офейкам. Да и хвърля 50-100 лева в лицето и да и кажа да си вземе по- хубави дрехи... няква така простотия. Да и вържа тенекия за нещо, абе не знам, Дайте ми някакви идеи.

Супер фен Аватара на paradosou
    Знам, че такава постъпка е много комплексарска
    Сам си отговаряш. Вместо да дълбаеш и да се съсредоточаваш в планове за отмъщение, отказвайки да затвориш страница от миналото, концентрирай се върху нещо градивно, постигни вътрешен мир , харесай си нов обект на романтични желания ако трябва...))
    Сериозно, бих те разбрала, ако ставаше въпрос за нещо наистина голямо и ако истински си заслужаваше да дадеш урок на въпросната (макар че 'урок' и така не би трябвало да е еквивалент на подли задкулисни игрички), най-малкото за да не продължава да си върши малоумията (респективно за да са възможно най-малко потенциалните следващи жертви), а и за да излезеш с достойнство от цялата ситуация, обаче съм почти убедена, че случаят не е такъв.
    Последно редактирано от paradosou : 09-11-2013 на 19:22

Хахахах нее нееее, искам и аз един път да съм този който се държи зле с другия. Искам един път аз да съм боклука. Така ще мога да постигна вътрешен мир...

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ами напиши на един лист " много си грозна " или нещо такова, сложи го в рамка и го опаковай като подарък. Излезте на кафе и й дай подаръка ама я помоли да го отвори на края и когато вече ставате и кажи да го отвори и така..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Наприви си услуга - не се занимавай. Ще изглеждаш жалко...много.
    maDamn

^ мхм .

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Наприви си услуга - не се занимавай. Ще изглеждаш жалко...много.
    Не съм ли изглеждал жалко, в деня когато баща ми имаше рожден ден ( юбилей беше дори) и вместо да прекарам деня със сем., пътувах 1 час и 30 мин. в едната посока за да я видя. А тя не видяла СМС-а ми и не видяла, че съм и звънял. А предния ден се разбрахме, да се видим, Всичко беше ОК.
    Трябва да има даваме урок на такива тъпи бройки. Жалко, че виждах нещо повече от това в нея

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ^Сам си избрал да отидеш при нея.

Колкото до прецакването, наистина не знам какво е правила въпросната и защо толкова си й набрал, но наистина изглеждаш доста, доста жалък.
    Ще си изхабиш нервите, ще й покажеш, че още я мислиш и значи нещо за теб, тя пак ще "победи" в случая, като "тази, която не забравяш" иии НЕ, никакъв вътрешен мир няма да постигнеш като я прецакаш.

Просто бъде по-умния в случая и си тръгни с горда глава и усмивка.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Тва със сметката е добро. Харесвам такива простотии, НО ако си решил да отмъщаваш наистина, ако си решил да я нараниш, най-доброто решение е да не й обръщаш внимание, въобще да не я бръснеш за слива. Това ще я съсипе най-много от всичко.

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението

Просто бъде по-умния в случая и си тръгни с горда глава и усмивка.
    това смятам и да направя + да постъпя като жалък селянин и да се наям и напия за нейна сметка. кво толкова

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ако й наблъскаш такава сметка и не може да плати ще й създадеш егати проблемите и то не толко на нея, колкото на техните.
    nigga stole my bike

Не падай на нейното ниво. Не си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от WindOfChange Виж мнението
    Не падай на нейното ниво. Не си заслужава.
    +1

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако го направиш ще изглеждаш по-жалък и от нея,soo...
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако го направиш ще изглеждаш по-жалък и от нея,soo...
    Именно. Явно не знаеш какво значи достойнство. Щом не ти харесва поведението ѝ, тръгваш си, ок, но очевидно не си даваш сметка колко би паднал ако "я прецакаш" по някакъв начин.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Сложи си лайното в една кутия, бележка обичам те с името ти.... и й го прати някак си не директно (за да избегнеш възможността да ти го забие в лицето) ... може би пред вратата или нещо ..нз измисли си.

Хейтвай я в ask.fm
    Сега сериозно - не знам колко ще я злепоставиш нея, но после ще си жалък за всички

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Изсери се в тарелка и както върви и го залепи на главата ..
    Ставал съм свидетел на такова нещо между другото

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Така ще мога да постигна вътрешен мир...
    Нищо не пречи да опиташ да я "прецакаш", и ако смяташ, че това ще те удовлетвори - действай. Няма да е лошо да се замислиш обаче, че тя вече се е прецакала достатъчно - с постъпките си губи възможността занапред да се държи по този начин с тебе, а впоследствие - и с всеки друг. Това я ограничава и не й дава възможност да действа завбъдеще за твоя сметка, на нейна отговорност. По този начин рискуваш да я допуснеш в живота си отново и това няма да работи за тебе, даже можеш да я подпомогнеш.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace1 Виж мнението
    Изсери се в тарелка и както върви и го залепи на главата ..
    Ставал съм свидетел на такова нещо между другото
    моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяя

по темата: абе ти да не си на 12 ? най-доброто решение е да не и обръщаш внимание

Да не и обръщам внимание....? Ще и " обърна внимание" още един последен път да ме запомни. А това, че ще изглеждам жалко не ме тревожи изобщо. Хората който ме познават имат изградено мнение за мен, и една такава постъпка няма да промени отношението им към мен в отрицателна посока.
    Просто докато не и направя някаква простотия няма да я оставя

П.С. идеята да напиша нещо гадничко в рамка и да и го дам като подарък, който много добре я описва ми хареса...
    Това с лайната ще и подхожда, но съм запознат подобни гаври и може да имам проблем с органите на реда.

Да и аз бях така, викам си ще си намери майстора все някога, защо да не съм аз, ама накрая и направих едно пожелание и ми стана много радостно. Не се занимавай, нищо не печелиш, по скоро и пожелай нещо да види тъпата путка какво е изтървала и ще се садне повече.
    БХ ми е

Супер фен Аватара на n1gh7mare09
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Ами напиши на един лист " много си грозна " или нещо такова, сложи го в рамка и го опаковай като подарък. Излезте на кафе и й дай подаръка ама я помоли да го отвори на края и когато вече ставате и кажи да го отвори и така..
    Brutality Chuck Norris mod

Мега фен Аватара на baby_baby
    най-доброто решение е да не и обръщаш внимание ако направиш някаква простотия ще си много жалък и определено хората ще си променят мнението за теб

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2 Виж мнението
    Да и аз бях така, викам си ще си намери майстора все някога, защо да не съм аз, ама накрая и направих едно пожелание и ми стана много радостно. Не се занимавай, нищо не печелиш, по скоро и пожелай нещо да види тъпата путка какво е изтървала и ще се садне повече.
    Направил си и пожелание? Какво и пожела, да гори в ада?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си