- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я прецакам
Здравейте на всички. Писал съм доста теми за въпросното същество. Както се разбира от заглавието, искам съвет как да я прецакам по някакъв начин, да я прееба някак си ддз. Знам, че такава постъпка е много комплексарска и заднишка. Но се абстрахирайте от това. Полагал съм страшно много усилия, правил съм неща който не съм правил дори за най- добрите ми приятели и т.н. без тя да го оценява по никакъв начин.
Сещам се примерно да излезем на кафе да направя една хубаво сметка и да офейкам. Да и хвърля 50-100 лева в лицето и да и кажа да си вземе по- хубави дрехи... няква така простотия.Да и вържа тенекия за нещо, абе не знам, Дайте ми някакви идеи.
Сам си отговаряш. Вместо да дълбаеш и да се съсредоточаваш в планове за отмъщение, отказвайки да затвориш страница от миналото, концентрирай се върху нещо градивно, постигни вътрешен мирЗнам, че такава постъпка е много комплексарска, харесай си нов обект на романтични желания ако трябва...))
Сериозно, бих те разбрала, ако ставаше въпрос за нещо наистина голямо и ако истински си заслужаваше да дадеш урок на въпросната (макар че 'урок' и така не би трябвало да е еквивалент на подли задкулисни игрички), най-малкото за да не продължава да си върши малоумията (респективно за да са възможно най-малко потенциалните следващи жертви), а и за да излезеш с достойнство от цялата ситуация, обаче съм почти убедена, че случаят не е такъв.
Последно редактирано от paradosou : 09-11-2013 на 19:22
Хахахах нее нееее, искам и аз един път да съм този който се държи зле с другия. Искам един път аз да съм боклука. Така ще мога да постигна вътрешен мир...
Ами напиши на един лист " много си грозна " или нещо такова, сложи го в рамка и го опаковай като подарък. Излезте на кафе и й дай подаръка ама я помоли да го отвори на края и когато вече ставате и кажи да го отвори и така..![]()
Наприви си услуга - не се занимавай. Ще изглеждаш жалко...много.
maDamn
Не съм ли изглеждал жалко, в деня когато баща ми имаше рожден ден ( юбилей беше дори) и вместо да прекарам деня със сем., пътувах 1 час и 30 мин. в едната посока за да я видя. А тя не видяла СМС-а ми и не видяла, че съм и звънял. А предния ден се разбрахме, да се видим, Всичко беше ОК.
Трябва да има даваме урок на такива тъпи бройки. Жалко, че виждах нещо повече от това в нея
^Сам си избрал да отидеш при нея.
Колкото до прецакването, наистина не знам какво е правила въпросната и защо толкова си й набрал, но наистина изглеждаш доста, доста жалък.
Ще си изхабиш нервите, ще й покажеш, че още я мислиш и значи нещо за теб, тя пак ще "победи" в случая, като "тази, която не забравяш" иии НЕ, никакъв вътрешен мир няма да постигнеш като я прецакаш.
Просто бъде по-умния в случая и си тръгни с горда глава и усмивка.
Тва със сметката е добро. Харесвам такива простотии, НО ако си решил да отмъщаваш наистина, ако си решил да я нараниш, най-доброто решение е да не й обръщаш внимание, въобще да не я бръснеш за слива. Това ще я съсипе най-много от всичко.
Ако й наблъскаш такава сметка и не може да плати ще й създадеш егати проблемите и то не толко на нея, колкото на техните.
nigga stole my bike
Не падай на нейното ниво. Не си заслужава.
Ако го направиш ще изглеждаш по-жалък и от нея,soo...
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сложи си лайното в една кутия, бележка обичам те с името ти.... и й го прати някак си не директно (за да избегнеш възможността да ти го забие в лицето) ... може би пред вратата или нещо ..нз измисли си.
Хейтвай я в ask.fm![]()
![]()
![]()
Сега сериозно - не знам колко ще я злепоставиш нея, но после ще си жалък за всички![]()
Изсери се в тарелка и както върви и го залепи на главата ..
Ставал съм свидетел на такова нещо между другото![]()
Нищо не пречи да опиташ да я "прецакаш", и ако смяташ, че това ще те удовлетвори - действай. Няма да е лошо да се замислиш обаче, че тя вече се е прецакала достатъчно - с постъпките си губи възможността занапред да се държи по този начин с тебе, а впоследствие - и с всеки друг. Това я ограничава и не й дава възможност да действа завбъдеще за твоя сметка, на нейна отговорност. По този начин рискуваш да я допуснеш в живота си отново и това няма да работи за тебе, даже можеш да я подпомогнеш.
Да не и обръщам внимание....? Ще и " обърна внимание" още един последен път да ме запомни. А това, че ще изглеждам жалко не ме тревожи изобщо. Хората който ме познават имат изградено мнение за мен, и една такава постъпка няма да промени отношението им към мен в отрицателна посока.
Просто докато не и направя някаква простотия няма да я оставя![]()
П.С. идеята да напиша нещо гадничко в рамка и да и го дам като подарък, който много добре я описва ми хареса...
Това с лайната ще и подхожда, но съм запознат подобни гаври и може да имам проблем с органите на реда.
Да и аз бях така, викам си ще си намери майстора все някога, защо да не съм аз, ама накрая и направих едно пожелание и ми стана много радостно. Не се занимавай, нищо не печелиш, по скоро и пожелай нещо да види тъпата путка какво е изтървала и ще се садне повече.![]()
БХ ми е
най-доброто решение е да не и обръщаш внимание ако направиш някаква простотия ще си много жалък и определено хората ще си променят мнението за теб