- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я прецакам
Как бе всичко най-хубаво, много любов алабала и си я псувах на ум![]()
БХ ми е
Ще ми е интересно какво ще стане, ако твоята кобра също ползва форума ..
Абе пич просто зарежи , не се занимавай , той живота сам ще си я нареди хубаво.....
Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA
Едва ли да посещава форума. Забелязал съм, че го ползват хора над определено интелектуално ниво.
А ако в един абсурден сценарии го посещава най- вероятно ще трябва да дам писмено обяснение до 24 часа защо пиша такива неща за нея.
Двоумя се дали да предприемам нещо или не.
А бе не се занимавай брат..
И аз имах една такава, нахулих я, казах и, че е боклук и курва, след което я пратих да си ходи, с най-добри пожелания, на ум все още я псувах де..
И ся ми е супер кеф..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре приятел толкова ли е сложно? Проблема явно е, че тя не се държи добре спрямо теб или поне не така, както очакваш и би искал. Тоест ако просто не контактуваш с нея проблем вече няма да има? Вземи си поуки от вашата "връзка", ако сте били нещо повече от приятели, и продължи напред.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако искаш да се справиш по-елегантно с проблема изчукай най-добрата ѝ приятелка или сестра ѝ, ако има такава, гарантирам ти, че ще я заболи.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
http://ge.tt/8zGV71s/v/0?c
Разбий и фейсбука, и и сложи гадна профилна снимка.
То и на нея й е кеф, навярно, че се е оттървала от теб навреме.
Много сте ми интересни. Едни такива малки, нахъсани, яко избиващи комплекси...
Сами сте си виновни. И ти, и автора, и всички момченца, които се опитват да защитават криворазбраната си чест и достойнство. Заглеждате се по някакви евтини(на външен вид и поведение) момиченца, търсите целенасочено такива, събирате се с тях, позволявате им да ви се качват на главите и им тичате подир задниците, и после се чудите защо ви правят на маймуни. Отговорът е прост: защото могат. Когато си млад и със скромен житейски опит, не оценяваш доброто отношение навреме, вместо това се разглезваш и се държиш зле(като се прецакаш сам няколко пъти се оправяш... евентуално). Затова трябва да се поставят граници. И да се държите като мъже, когато трябва, а не само да претендирате, че сте такива, когато ви изнася.
Много е тъжно тепърва да навлизате в живота и да сте толкова озлобени, злопаметни и примитивни. Бил си с този човек определено време, станалото - станало, не се е получило - давай напред. Какви са тия изпълнения да пиеш за нейна сметка, да й разбиваш профила... Тва лъха единствено на елементарност, селяндурщина и да, излагаш себе си. Единственият срам, който ще отнесе момичето, ако решиш да й го връщаш по този начин е, че въобще е била някога с теб.
Спрете да се излагате - всеки е бил прецакван по някакъв начин, дръжте се малко като мъже и го приемете хладнокръвно, вместо като ощипани госпожици да мрънкате и да опищявате света.
Винаги можеш да наебеш някоя нейна приятелка, или сестра.
Преди работа/училище/университет й сложи течен мдма в напитката.
Ако ти е твърде хардкор - разхлабително.
Пусни ужасен, но достоверен слух.
Имаш ли нейни голи снимки/клипове?
Кажи ми дали искаш да разбере, че идва от теб, може ли да включва физическо насилие, повреда на имущество...
Покажи, че си над нейното ниво и я забрави. Не е необходимо да се принизяваш с някакви долни махленски номера.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ковра ;0
Аз ли съм най-големия комплексар и боклук?![]()