.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Как бе всичко най-хубаво, много любов алабала и си я псувах на ум
    БХ ми е

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Да не и обръщам внимание....? Ще и " обърна внимание" още един последен път да ме запомни. А това, че ще изглеждам жалко не ме тревожи изобщо. Хората който ме познават имат изградено мнение за мен, и една такава постъпка няма да промени отношението им към мен в отрицателна посока.
    Просто докато не и направя някаква простотия няма да я оставя

П.С. идеята да напиша нещо гадничко в рамка и да и го дам като подарък, който много добре я описва ми хареса...
    Това с лайната ще и подхожда, но съм запознат подобни гаври и може да имам проблем с органите на реда.
    тогава просто си направи среща с нея,не ходи и като те пита след това защо и кажи '' хаха сериозно ли си помисли,че искам да те виждам'' или '' още ми се надяваш,а ? ''
    или нещо такова.. не е нужно да е нещо чак толкова гадно

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Здравейте на всички. Писал съм доста теми за въпросното същество. Както се разбира от заглавието, искам съвет как да я прецакам по някакъв начин, да я прееба някак си ддз. Знам, че такава постъпка е много комплексарска и заднишка. Но се абстрахирайте от това. Полагал съм страшно много усилия, правил съм неща който не съм правил дори за най- добрите ми приятели и т.н. без тя да го оценява по никакъв начин.
    Сещам се примерно да излезем на кафе да направя една хубаво сметка и да офейкам. Да и хвърля 50-100 лева в лицето и да и кажа да си вземе по- хубави дрехи... няква така простотия. Да и вържа тенекия за нещо, абе не знам, Дайте ми някакви идеи.
    Просто си продължи с живота. Каквото и да направиш, ще те направи по-слаб, отколкото изглеждаш в момента, а на нея няма да й пука, макар че може и да се зарадва на парите.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на prince
    Ще ми е интересно какво ще стане, ако твоята кобра също ползва форума ..

Голям фен Аватара на Illusion772
    Абе пич просто зарежи , не се занимавай , той живота сам ще си я нареди хубаво.....

Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA

Едва ли да посещава форума. Забелязал съм, че го ползват хора над определено интелектуално ниво.
    А ако в един абсурден сценарии го посещава най- вероятно ще трябва да дам писмено обяснение до 24 часа защо пиша такива неща за нея.
    Двоумя се дали да предприемам нещо или не.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Просто си продължи с живота. Каквото и да направиш, ще те направи по-слаб, отколкото изглеждаш в момента, а на нея няма да й пука, макар че може и да се зарадва на парите.
    мдап.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А бе не се занимавай брат..

И аз имах една такава, нахулих я, казах и, че е боклук и курва, след което я пратих да си ходи, с най-добри пожелания, на ум все още я псувах де..
    И ся ми е супер кеф..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на kosder
    Добре приятел толкова ли е сложно? Проблема явно е, че тя не се държи добре спрямо теб или поне не така, както очакваш и би искал. Тоест ако просто не контактуваш с нея проблем вече няма да има? Вземи си поуки от вашата "връзка", ако сте били нещо повече от приятели, и продължи напред.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Абе пич просто зарежи , не се занимавай , той живота сам ще си я нареди хубаво.....

Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA
    Адмирирам за песничката.. Евала..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако искаш да се справиш по-елегантно с проблема изчукай най-добрата ѝ приятелка или сестра ѝ, ако има такава, гарантирам ти, че ще я заболи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Ахахха тва ти е играта

http://ge.tt/8zGV71s/v/0?c
    Разбий и фейсбука, и и сложи гадна профилна снимка.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

И аз имах една такава, нахулих я, казах и, че е боклук и курва, след което я пратих да си ходи, с най-добри пожелания, на ум все още я псувах де..
    И ся ми е супер кеф..
    То и на нея й е кеф, навярно, че се е оттървала от теб навреме.
    Много сте ми интересни. Едни такива малки, нахъсани, яко избиващи комплекси...
    Сами сте си виновни. И ти, и автора, и всички момченца, които се опитват да защитават криворазбраната си чест и достойнство. Заглеждате се по някакви евтини(на външен вид и поведение) момиченца, търсите целенасочено такива, събирате се с тях, позволявате им да ви се качват на главите и им тичате подир задниците, и после се чудите защо ви правят на маймуни. Отговорът е прост: защото могат. Когато си млад и със скромен житейски опит, не оценяваш доброто отношение навреме, вместо това се разглезваш и се държиш зле(като се прецакаш сам няколко пъти се оправяш... евентуално). Затова трябва да се поставят граници. И да се държите като мъже, когато трябва, а не само да претендирате, че сте такива, когато ви изнася.
    Много е тъжно тепърва да навлизате в живота и да сте толкова озлобени, злопаметни и примитивни. Бил си с този човек определено време, станалото - станало, не се е получило - давай напред. Какви са тия изпълнения да пиеш за нейна сметка, да й разбиваш профила... Тва лъха единствено на елементарност, селяндурщина и да, излагаш себе си. Единственият срам, който ще отнесе момичето, ако решиш да й го връщаш по този начин е, че въобще е била някога с теб.
    Спрете да се излагате - всеки е бил прецакван по някакъв начин, дръжте се малко като мъже и го приемете хладнокръвно, вместо като ощипани госпожици да мрънкате и да опищявате света.

Супер фен Аватара на NissaN
    Това със 100 лева сметка го направи супер ще е...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Винаги можеш да наебеш някоя нейна приятелка, или сестра.
    Преди работа/училище/университет й сложи течен мдма в напитката.
    Ако ти е твърде хардкор - разхлабително.
    Пусни ужасен, но достоверен слух.
    Имаш ли нейни голи снимки/клипове?

Кажи ми дали искаш да разбере, че идва от теб, може ли да включва физическо насилие, повреда на имущество...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Това със 100 лева сметка го направи супер ще е...
    Глупаво е, недомислено е, малко е жалко и определено не си струва парите.
    За доста по-малко от 100лв. мога да й нанеса психически травми, които ще й бъдат до края на живота.

Всичко е въпрос на точна преценка и изпипване на детайлите.

Покажи, че си над нейното ниво и я забрави. Не е необходимо да се принизяваш с някакви долни махленски номера.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ковра ;0

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Покажи, че си над нейното ниво и я забрави. Не е необходимо да се принизяваш с някакви долни махленски номера.
    Някои си заслужават само това. А аз имам силно изразено чувство за справедливост. :Д

Мега фен Аватара на 102
    Направи и бебе, после я зарежи.

Не си заслужава , брат. Ти си над това.

Град
    София
    Аз ли съм най-големия комплексар и боклук?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Сами сте си виновни. И ти, и автора, и всички момченца, които се опитват да защитават криворазбраната си чест и достойнство. Заглеждате се по някакви евтини(на външен вид и поведение) момиченца, търсите целенасочено такива, събирате се с тях, позволявате им да ви се качват на главите и им тичате подир задниците, и после се чудите защо ви правят на маймуни. Отговорът е прост: защото могат. Когато си млад и със скромен житейски опит, не оценяваш доброто отношение навреме, вместо това се разглезваш и се държиш зле(като се прецакаш сам няколко пъти се оправяш... евентуално). Затова трябва да се поставят граници. И да се държите като мъже, когато трябва, а не само да претендирате, че сте такива, когато ви изнася.
    Много е тъжно тепърва да навлизате в живота и да сте толкова озлобени, злопаметни и примитивни. Бил си с този човек определено време, станалото - станало, не се е получило - давай напред. Какви са тия изпълнения да пиеш за нейна сметка, да й разбиваш профила... Тва лъха единствено на елементарност, селяндурщина и да, излагаш себе си. Единственият срам, който ще отнесе момичето, ако решиш да й го връщаш по този начин е, че въобще е била някога с теб.
    Спрете да се излагате - всеки е бил прецакван по някакъв начин, дръжте се малко като мъже и го приемете хладнокръвно, вместо като ощипани госпожици да мрънкате и да опищявате света.
    Абсолютно.
    Като се биете в гърдите, че имате топки, имайте ги постоянно, а не само когато ви е удобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си