- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен съм!!!!!!!!!!!!!
Стой си у дома
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми ко'да напрая , яж ми хуя кат си грозен ве паляк майна![]()
Пука тиИ аз съм грозен, ама пък се чувствам щастлив !!!
![]()
Абе, хора, човекът се чувства зле и вие му говорите такива глупости .. Виж, не всеки е красив, а и няма перфектни хора. Едни те харесват - други не. Важно е да осъзнаеш какво си ти всъщност и няма друг като теб. Аз също бях така, но, разбрах, че на някои съм симпатична, приятна и т.н., а други не ме понасят. Както са казали хората : "Който не ме понася, да се изнася." .Горе главата и да не ти пука кво ти казват другите!
![]()
Последно редактирано от iwweto98 : 09-13-2013 на 20:20
Значи, ако се мислиш за грозен ние няма как да ти помогнем. Вътрешното убеждение на човек си е за него. Има сума ти грозни жени дето се мислят за мис Свят ама ....
Изхода ти е да забогатееш, тогава външният вид няма да е фактор.
Що се влияеш от чуждото мнение? За момичетата как изглежда едно момче не е най-важното, гледат и как е по характер
Поддържай добра хигиена, излизай често, срещай се с нови хора и всичко ще си дойде с времето...
![]()
И аз мисля като теб... грозен си : (
--------------------------------------------------------
Спри да слушаш хорските мнения!!! Такива хора обиждат и се подиграват на този, на когото знаят, че му влияе. Освен това по този начин напомпват жалкото си самочувствие. Разбери-не е важна вътрешната красота, а какъв си отвътре. По-добре добродушен грозник, отколкото злобен хубавец, нали?![]()
Проблемът ти не е във външния вид, а в самочувствието.
Дишай.
При своето развитие, доста от тинейджърите мислим, че сме грозни и не ставаме.
Не сме те виждали, за да знаем дали си грозен или не. Според мен е по-гадно, ако си тъп.
"Грозен" е прекалено слабо определение. Ти си направо урод, нещо средно между Искра Фидосова и Само Ботев Пловдив. Не струваш! Тегли си куршума!
Може и да се вземеш в ръце, де, ама куршума е по-лесно.
Клиники за козметична хирургия бол.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обръсни се, по-космат си от на митю пищова резервата за диви птици