- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен съм!!!!!!!!!!!!!
И аз понякога започвам да мисля така ... но се сещам че няма перфектни хоравсеки е с кусурите си така че не се впрягай
![]()
разбира се, че си грозен!
но погледни от добрата страма - ако няма грозилища като теб, мадамите никога нямаше да знаят кой е красив (визирам себе си)
Ауу, грозен съм! Как пък го реши? Няма грозни хора, има различни. Всички са различни и по характер, и по външност! А и, добре, хубаво, наумил си си, че си "грозен", знаеш, че винаги можеш да си направиш пластична операция![]()
Защо си мислиш,че си грозен? Защото другите така са ти казали? Защо слушаш хората какво говорят? Всеки човек е уникален по свой собствен начин, така че не трябва да слушаш кой какво говори за теб. Като го споделиш тук какво ще промениш? Ще станеш по-красив ли? Или ако някой ти каже,че е така (при положение,че през компютрите не можем да те видим) да се депресираш още повече? ..
Човек е такъв какъвто се чувства... И докато ти се мислиш за грозен и другите ще те мислят за грозен, защото тези работи се усещат на подсъзнателно ниво.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Имаш много по-голям проблем и това е ниското ти самочувствие. Изобщо не е привлекателно. :д
Гледай поне да си умен, че тъп и грозен е ужасяваща комбинация.