.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Страшно много харесвам една колежка. съветии?

здравейтее. от няколко седмици вече не спирам да мисля за една колежка, която дори още не познавам лично, а само от снимки и малко чат в една група. за мен тя е дрийм гърл, ослепително красива, невероятно умна и като гледам не е някоя фльорца надута, съвсем земен човек с чувство за хумур от това, което виждам във фейсбук! от както я видях в групата не спирам да мисля за нея, представям си всякакви сцени с нея - любовни, романтични и какви ли не още...фантазията ми работи на 100% като мисля за нея...такова момиче не съм срещал като нея, искам страшно много да се получи между нас нещо сериозно...нямам търпение да започнем студентството , за да се запозная с нея...има още 2 седмици.. посъветвайте ме, не искам още от началото да и се натрапвам, но не искам и да губя време и някой друг да я отмъкне. не е само за секса, искам такова интелигентно и красиво момиче до мен.. досега връзките са ми били краткотрайни. вече искам нещо по-сериозно. вярно, че съм на 19 и сега ми е времето да живея, но аз искам тя да е част от тоя живот, и то не каква, а най-важната! дайте някъв съвет. Тенкссс :P
    Последно редактирано от Vluben_Zaguben : 09-16-2013 на 21:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си