.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: овулация

овулация

искам да попитам когато съм в овулация и правя секс , но момчето не свърши в мен има ли някакъв риск от бременност

Неизбежно.Съвременните сперматозоиди еволюираха и въпреки нежеланието за зачеване по време на овулация прелитат от мястото, на което са захвърлени, до яйцеклетката.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от edva_li Виж мнението
    Неизбежно.Съвременните сперматозоиди еволюираха и въпреки нежеланието за зачеване по време на овулация прелитат от мястото, на което са захвърлени, до яйцеклетката.
    Да не говорим че вече и ДжиПиЕс имат и си намират пътя от всяка точка на стаята!

Споко,мацка,няма опасност!

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    не знам

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Рисковано е в овулация да правите секс без презерватив, дори да не свърши, пак има минимален шанс за гаф.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Рисковано е в овулация да правите секс без презерватив, дори да не свърши, пак има минимален шанс за гаф.
    На теория.
    Редовно го правя без презерватив, дори и като съм в овулация, а не пия противозачатъчни. Ако недей си боже забременея, наше си е, ще си го гледаме и това е.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Хората са различни, при някои двойки е много лесно да стане нещо, докато други колкото и да се мъчат не могат да имат дете.
    Иначе и аз съм на мнение, че няма бременност, но не и че няма малък риск. Познавам и момиче, на което поетият риск си има и име вече. Така че индивидуално си е, но е рисковано, не може да кажеш, че 100% няма начин за гаф.

За да си спокойна по-добре докато си в овулация го правете с презерватив. Нищо няма да ти стане ако няколко дни в месеца ползвате гума. Аз така правя, по-спокойно ми е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    няма опасност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си