.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: спешно

Exclamation спешно

Здравеите всички. Не мога да намеря такава тема,за това се извинявам ако има такава. Става дума за продукт на гарниер - pure active. Искам да предупредя всички,които го ползват или смятат да го ползват. В момента сум в болница,заради последиците от него. Надявам се,само на моята койа да е подеиствало но вупреки това исках да ви предупредя. Ima pravopisni greshki,ot kirilizatora e,sujelqvam.

Мега фен Аватара на ameli
    Какво ти е станало и сигурно ли е, че е от него?

Ами да сигурно е. След мазане с него,лицето ми започна да се подува излязоха ми пъпки,по скоро рани с лилав цвят и много черни точки. Както и да е това се преживява. Сега кожата ми се бели и стана на кафеви петна. Ужасно боли и кърви. Ужасна гледка,не правете моята грешка.

Нищо чудно просто да си алергична към някоя от съставките. Доста момичета са използвали тази серия на гарниер и не съм виждала някое с такива оплаквания. Както и да е дано да се оправиш по-бързо.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм изпозвала продукт от тази серия, но за щастие нямаше последици. Предполагам, че наиста може да си алергична към някоя от съставките, както казват по-горе.

Най-вероятно,надявам се да не се случва на никого

Леля ми ползва тази маска и е изключително доволна от нея. Отиди на алерголог. Може да си алергична от съставките, както казаха по-горе.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си