Здравеите всички. Не мога да намеря такава тема,за това се извинявам ако има такава. Става дума за продукт на гарниер - pure active. Искам да предупредя всички,които го ползват или смятат да го ползват. В момента сум в болница,заради последиците от него. Надявам се,само на моята койа да е подеиствало но вупреки това исках да ви предупредя. Ima pravopisni greshki,ot kirilizatora e,sujelqvam.
Ами да сигурно е. След мазане с него,лицето ми започна да се подува излязоха ми пъпки,по скоро рани с лилав цвят и много черни точки. Както и да е това се преживява. Сега кожата ми се бели и стана на кафеви петна. Ужасно боли и кърви. Ужасна гледка,не правете моята грешка.
Нищо чудно просто да си алергична към някоя от съставките. Доста момичета са използвали тази серия на гарниер и не съм виждала някое с такива оплаквания. Както и да е дано да се оправиш по-бързо.
Аз съм изпозвала продукт от тази серия, но за щастие нямаше последици. Предполагам, че наиста може да си алергична към някоя от съставките, както казват по-горе.