.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Торта

Повече от фен Аватара на sian4eto

Торта

Здравейте съфорумници,
    бихте ли ми предложили торта с готови блатове, която вие правите и ви харесва.
    Разгледах доста рецепти в интернет , но предпочитан някоя, която сте изпробвали и сте доволни.
    Благодаря
    `only God can judge me!

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Аз винаги с правя тортите с готови блатове, тъй като нямам смелостта да си опека сама :д
    То е въпрос на вкус.. не знам каква торта на теб ти харесва, но аз ще ти кажа когато не съм в настроение за кремове какво правя:
    Взимам си 3 броя блат и сладкарска сметана за разбиване.. Сиропирам си блатовете с компот.. На първия блат смесвам сметана и шоколад и нареждам еклери .. на втория блат само сметана и баначета <3 .. даже понякога в сметаната добавям натрошени бисквитки и те омекват.. и като сложа третия блат заглаждам тортата пак със сметана и шоколад смесени.. и отгоре си я декорирам...
    еее обожавам тези съставки просто .. но както казах всичко е до вкус..

или пък правя млечен крем... мажа с крем и слагам бананче на всеки блат <3 .. много обичам бананова торта :Д

Аз правих последната торта с готови блатове, плодове, сметана,какао /по избор/. Върху всеки блат слагаш сметана,редиш плодове по избор,аз така редувам,накрая слагам сметана на цялата торта и декорирам с плодовете отгоре и отстрани. Какаото го слагам,защото не обичам особено шоколад, а така се усеща лек вкус на шоколад . Тортата не е кой знае какво, беше първият ми опит за рд на баща ми и много я харесаха, но както казаха горе, може да сиропираш блатовете..ще стане много вкусно.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Шоколадова торта по импровизирана моя идея
    3бр блата (аз взех бели) - сиропирах ги с компот от праскови

за крема:
    2 пълни ч.л течен шоколад
    2 пакетчета Paradise cream на Dr. Oetker

За украса наредих сурови лешници отгоре.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на baby_baby
    аз пък не ги обичам готовите блатове

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Аз си правя една сладоледена..
    Течен шоколад+ сметана+ малини (или други плодове)+ обикновен шоколад+ шоколадов и сметанов сладолед+ прясно мляко.. трябват ти и два блата..
    1. Слагаш първия блат в ринг за торти и го поливаш леко с подсладено прясно мляко..
    2. Отделно смесваш сметаната с течния шоколад и разбиваш мнг добре.. Тази смес прибавяш към леко разтопения шоколадовия сладолед и разбиваш добре.. разстелваш върху блата, като заглаждаш добре. Нареждаш малините и натрошаваш шоколада.
    3. Слагаш втория блат, напояваш го и него с прясно мляко и разстилаш върху него сметановия сладолед.. Отгоре си правиш каквато искаш украса, като може да шприцоваш малко заделена разбита сметана и да гарнираш с плодове.
    4. После я слагаш във фризера ^^

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    Аз си правя една сладоледена..
    Течен шоколад+ сметана+ малини (или други плодове)+ обикновен шоколад+ шоколадов и сметанов сладолед+ прясно мляко.. трябват ти и два блата..
    1. Слагаш първия блат в ринг за торти и го поливаш леко с подсладено прясно мляко..
    2. Отделно смесваш сметаната с течния шоколад и разбиваш мнг добре.. Тази смес прибавяш към леко разтопения шоколадовия сладолед и разбиваш добре.. разстелваш върху блата, като заглаждаш добре. Нареждаш малините и натрошаваш шоколада.
    3. Слагаш втория блат, напояваш го и него с прясно мляко и разстилаш върху него сметановия сладолед.. Отгоре си правиш каквато искаш украса, като може да шприцоваш малко заделена разбита сметана и да гарнираш с плодове.
    4. После я слагаш във фризера ^^
    Звучи невероятно, ще се пробва ама нямам ринг.вторке, може да направиш и от тези готовите пудинги на Доктор Йоткер. Слагаш шоколадови пелети, разни плодове, нарязани на тънко и така. Отгоре плодове, сметана и пак пелети и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си