.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Душевна кофа( sad story bro )

Това ще ми е темата за душевна кофа, понеже няма подходящ човек на когото да споделя, а близките ми( родителите ) биха се притеснили прекалено много. Та, става дума за връзка с момиче, която много ме измъчва в последно време. Дори не знам от къде да започна. Нека да е от началото: всичко си беше добре, много време заедно, мили неща, разни такива, абе, няма от какво да се оплаче човек. Викам си добре прекалено е красиво, за да е реално и ето.. идваме в наши дни ( заедно сме от година и малко ), та, сега въобще не ми споделя въпросното момиче, караме се за глупости като за това че все едно крие неща от мен, пример:
    А:какво правиш?
    нищо ти?
    А:във вас ли си?
    да? ще пием с едни приятели

Милите неща изчезват, отнася се все едно съм чужд човек на който не е нужно да обръща внимание, имам чувството че се опитва да страни от мен. Сигурно съм й писнал, но пък мен тия неща много ме нараняват и не мога да се примиря с безразличното й държание. Много пъти съм й говорил стигаме до разбрах, съжалявам че съм такава ( а аз знам че преди не беше такава ) и това е, след час-два всичко се почва отначало. Първото сериозно скарване ни беше когато и двамата бяхме на море, но не заедно и една вечер ми заяви, че при тях са дошли момчета, обаче не ставали за компания и беше много тъжна от факта.
    От всички тия неща съм много депресиран, обаче това си е моето момиче и не искам да я губя. Разбирам, че не трябва постоянно да си говорим, виждаме ( що пък да не трябва ;д ) но смисъла на живота ми в момента са тя и образованието. Това ми е втората сериозна криза, през която мисля за някакъв вид нараняване. Много ми е тежко, че не ми отвръщат със същото, сякаш очаквам нещо, защото преди е било така, а сега това не се случва. Обвинявам се за всичко. Имам чувството, че когато е самотна иска да ме види, защото няма какво да прави, обаче има ли какво не държи много много. С такива впечатления оставам. Не намирам разбирателство от нейна страна.
    Дори не мога да изпиша всичко, което се случва в главата ми. Трудно е. Единственото ми успокоение за сега е да не бързам да взимам крайни решения за живота си, понеже така или иначе пак на там съм тръгнал. Колко безсмислено звучи всичко, колко безотговорно към родителите ми.
    Боже, колко е трудно да си излееш чувствата, ако не са на мига.
    Не задължавам никого с проблемите си, просто исках да споделя.

Не можеш да я накараш да те иска отново, ако тя вече е решила да се раздели с теб. Тъжно е наистина, но каквото и да става не прави глупости с живота си, защото както се вика не е единствената., както и не си единственият на когото му се случва. Няма незаменими хора

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ще ти се стори странно, но дръпни се, остави я, игнорирай я. Правил съм такава грешка (да съм готов на всичко за някого) в миналото и не си струва, повярвай ми.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ще ти се стори странно, но дръпни се, остави я, игнорирай я. Правил съм такава грешка (да съм готов на всичко за някого) в миналото и не си струва, повярвай ми.
    +1

Прави се на интересна госпожицата.Примери за такива като нея има много. Дръж се и ти студено, колкото и да ти е трудно.Момичета като нея обичат драмата и играта на котка и мишка.Остави я тя да те гони и всичко ще е наред, но мен ако питаш оглеждай се за нова мръвка.Attention whores има много.А може и просто да си й омръзнал, но да не иска да те скъса понеже е свикнала. Варианти много, но без искрен разговор няма как да разбереш.И стига с тия мисли за нараняване при първата болка дето ви се изпречи в живота.Това и лигава работа.Стегни се,живота има какво още да ти покаже и как да те прецака.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен иска да те скъса но незнае как да ти го каже или просто както казаха по-горе е свикнала

Супер фен Аватара на NissaN
    Пуши трева . Тя не е наркотик а лекарство за нерви. (Против тревата съм)

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Не те заслужава.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Остави я на мира.
    Очевидно си й поомръзнал,но пък си те държи на резервната скамейка,за да й правиш веселото,когато си няма друга работа.

Ако това положение те устройва,продължавай в същия дух. Ако не -вдигай си чукалата- каквото и да направиш,едва ли нещо ще се промени трайно.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn