- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Душевна кофа( sad story bro )
Това ще ми е темата за душевна кофа, понеже няма подходящ човек на когото да споделя, а близките ми( родителите ) биха се притеснили прекалено много. Та, става дума за връзка с момиче, която много ме измъчва в последно време. Дори не знам от къде да започна. Нека да е от началото: всичко си беше добре, много време заедно, мили неща, разни такива, абе, няма от какво да се оплаче човек. Викам си добре прекалено е красиво, за да е реално и ето.. идваме в наши дни ( заедно сме от година и малко ), та, сега въобще не ми споделя въпросното момиче, караме се за глупости като за това че все едно крие неща от мен, пример:
А:какво правиш?
нищо ти?
А:във вас ли си?
да? ще пием с едни приятели
Милите неща изчезват, отнася се все едно съм чужд човек на който не е нужно да обръща внимание, имам чувството че се опитва да страни от мен. Сигурно съм й писнал, но пък мен тия неща много ме нараняват и не мога да се примиря с безразличното й държание. Много пъти съм й говорил стигаме до разбрах, съжалявам че съм такава ( а аз знам че преди не беше такава ) и това е, след час-два всичко се почва отначало. Първото сериозно скарване ни беше когато и двамата бяхме на море, но не заедно и една вечер ми заяви, че при тях са дошли момчета, обаче не ставали за компания и беше много тъжна от факта.
От всички тия неща съм много депресиран, обаче това си е моето момиче и не искам да я губя. Разбирам, че не трябва постоянно да си говорим, виждаме ( що пък да не трябва ;д ) но смисъла на живота ми в момента са тя и образованието. Това ми е втората сериозна криза, през която мисля за някакъв вид нараняване. Много ми е тежко, че не ми отвръщат със същото, сякаш очаквам нещо, защото преди е било така, а сега това не се случва. Обвинявам се за всичко. Имам чувството, че когато е самотна иска да ме види, защото няма какво да прави, обаче има ли какво не държи много много. С такива впечатления оставам. Не намирам разбирателство от нейна страна.
Дори не мога да изпиша всичко, което се случва в главата ми. Трудно е. Единственото ми успокоение за сега е да не бързам да взимам крайни решения за живота си, понеже така или иначе пак на там съм тръгнал. Колко безсмислено звучи всичко, колко безотговорно към родителите ми.
Боже, колко е трудно да си излееш чувствата, ако не са на мига.
Не задължавам никого с проблемите си, просто исках да споделя.
Не можеш да я накараш да те иска отново, ако тя вече е решила да се раздели с теб. Тъжно е наистина, но каквото и да става не прави глупости с живота си, защото както се вика не е единствената., както и не си единственият на когото му се случва. Няма незаменими хора![]()
Ще ти се стори странно, но дръпни се, остави я, игнорирай я. Правил съм такава грешка (да съм готов на всичко за някого) в миналото и не си струва, повярвай ми.
+1
Прави се на интересна госпожицата.Примери за такива като нея има много. Дръж се и ти студено, колкото и да ти е трудно.Момичета като нея обичат драмата и играта на котка и мишка.Остави я тя да те гони и всичко ще е наред, но мен ако питаш оглеждай се за нова мръвка.Attention whores има много.А може и просто да си й омръзнал, но да не иска да те скъса понеже е свикнала. Варианти много, но без искрен разговор няма как да разбереш.И стига с тия мисли за нараняване при първата болка дето ви се изпречи в живота.Това и лигава работа.Стегни се,живота има какво още да ти покаже и как да те прецака.
Според мен иска да те скъса но незнае как да ти го каже или просто както казаха по-горе е свикнала
Пуши трева . Тя не е наркотик а лекарство за нерви. (Против тревата съм)
Не те заслужава.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Остави я на мира.
Очевидно си й поомръзнал,но пък си те държи на резервната скамейка,за да й правиш веселото,когато си няма друга работа.
Ако това положение те устройва,продължавай в същия дух. Ако не -вдигай си чукалата- каквото и да направиш,едва ли нещо ще се промени трайно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn