.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

О, извинявай, аз помислих, че си момиче...

Принципно като не се познавате лично... всичко може да е лъжовно. Като се видите може да не се харесате като хора. Не го мисли толкова, покани я да се видите, поговорете си на живо, излизайте... може на живо да ти се стори красива.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    О, извинявай, аз помислих, че си момиче...

Принципно като не се познавате лично... всичко може да е лъжовно. Като се видите може да не се харесате като хора. Не го мисли толкова, покани я да се видите, поговорете си на живо, излизайте... може на живо да ти се стори красива.
    Даде нека да прием че не съм луд,но идва голямото "но".Нямам си и идея как да я поканя поради няколко причини.Първо тя мисля че ме познава, но аз дори и името и не помня , и не мога да го намеря или да си го спомня.Второ - ние сме в едно училище , което ме притеснява защото в последната година-година и половина не съм се занимавал с момичета от моето училище защото ако нещо се объркат става много гадно след това , просто гадното при мен е че имам опит с напълно непознати момичета , но не и с познати на които не им помня името .Не знам - много тъпа ситуация.
    Ако имаш някакви идеи давай , ако не .....благодаря все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си