Реших да си правя флеш,но може би само 5мм.Какво ви е мнението за флешовете?
Има хора, на които СТРАШНО много им отиват, но е много рядко. Като цяло обаче идеята да си правиш ухото на парцал не ми се нрави.
И на мен не ми харесват.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Грозно. Миналото лято щях да си правя, добре, че ме разубедиха![]()
ако на теб ти харесва и ти пасва на стила, защо не? кво ти пука другите какво мислят?
всеки си има собствено мнение и вкус, мен примерно доста ме радват :Д
ОФ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ в този сайт да не питате за "алтернативни" аксесоари, татуировки и т.н., защото повечето хора тук са хм.. кифли. Аз лично имам флеш и харесвам флешове, моят е 14мм. Не знам колко теми за това вече видях в този раздел и всяка една от тях е пълна с "ужасно е", "грозно е" и пр. ПРОСТО НЕ ПИТАЙТЕ И ТОВА Е.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Направих си регистрация днес,и нямах много време да разбера много неща за групите тук в форума.
Мислиш ли да си уголемяваш флеша,и как се реши да си го направиш - точно 14мм ли искаше да е,или когато си направи например 5мм ти се струваше по-малък и реши да си го уголемяваш? Извинявай за многото въпроси![]()
Няма проблем. Ами всъщност искам да си го уголемя до 20мм, но може би след време. Реших да си го направя защото бях в такава компания предполагам, не знам. Иначе отначало бях с 8мм тунел. Тогава ми се струваше нормално. Колкото е по- голям, толкова по-малки ти изглеждат другите. Въпрос на перспектива, предполагам.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
по темата: не ми харесва,рядко отива на някой,но няма значение,ако искаш си направи
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз обичаааааа. Какво значение има дали на нас ни харесва обаче?
Щом ти харесва си направи. Но си го разширявай постепенно, защото после, когато решиш да си го махнеш, дупката ще ти се затвори за адски много време, или въобще няма да се затвори.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Обожавам ги.
Имам си два по 18мм и им се радвам. ^^
Ъхм Ами разбирам, че хората си изразяват "мнението", но съм напълно убедена, че ако аз коментирам нещо, което другите обичат, с думите "ужасно грозно е", и аз ще бъда нападната. Всеки защитава това, което харесва, не е ли така? Някои по- бурно от други, за което се извинявам.
А колкото до това дали се затваря дупката- При голяма част от хората с флеш до 20мм, се затваря почти до начален размер. (свидетел съм)
Destiny.
Ами аз не виждам как това е "ужасно грозно", но всеки си има предпочитания.
Destiny.
Обичам флешове <3 .. стига да му ходи на човек разбира се. Принципно нямам определен стил .. в голяма част от случаите съм "кифла" и няма да ми ходи иначе до сега да съм си направила.