.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Флеш?

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз честно казано не ги харесвам, защото една моя приятелка има от 2-3 години и просто .. Като я гледам всеки ден ги намразвам още повече. ;дд Но, ако на теб ти отива, сложи си! Трябва да слушаш себе си, а не някакви неизвестни хора зад компютър!

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Сложи го 10-15, да се затвори 20-ка до нормална дупка е рядкост.
    Ако дам пример със себе си- аз си махам плъговете за през ноща и сутринта дупката ми е около 5мм. Ако не си сложа плъговете, може би до 2 седмици няма да имам никаква дупка. Но зависи и от разтегливоста на кожата, може би.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от brokeback Виж мнението
    Ако дам пример със себе си- аз си махам плъговете за през ноща и сутринта дупката ми е около 5мм. Ако не си сложа плъговете, може би до 2 седмици няма да имам никаква дупка. Но зависи и от разтегливоста на кожата, може би.
    Принципно не е чак толкова невъзможно ама ебах ти и разтегливостта дето имаш... мойте уши едва-едва от тройки се оправиха...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Принципно не е чак толкова невъзможно ама ебах ти и разтегливостта дето имаш... мойте уши едва-едва от тройки се оправиха...
    От човек до човек има разлика. Аз споделям само личен опит.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Преди няколко години затварях 12-ки, свиха си се за 2-3 седмици.
    След като разширих пак (и повече) обаче, съм се примирила с идеята, че някой ден при евентуалното им махане ще ходя да ме шият. ;д

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Обичам флешове <3 .. стига да му ходи на човек разбира се. Принципно нямам определен стил .. в голяма част от случаите съм "кифла" и няма да ми ходи иначе до сега да съм си направила.
    Малък флеш+дълга обеца..супер сладурско седи.Така де аз поне така си ги носех и се зарибиха и други така да ги носят ;д

Ми яки са харесват ми но да не е много голям някъде до 6-7 мм .. но знай че дупката зараства до 10 мм .. на горе вече не знам но така съм чувала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си