.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Флеш?

Red face Флеш?

Реших да си правя флеш,но може би само 5мм.Какво ви е мнението за флешовете?

Повече от фен Аватара на mimijessi
    На мен не ми харесват.. :/

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Има хора, на които СТРАШНО много им отиват, но е много рядко. Като цяло обаче идеята да си правиш ухото на парцал не ми се нрави.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от mimijessi Виж мнението
    +

И на мен не ми харесват.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Грозно. Миналото лято щях да си правя, добре, че ме разубедиха

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако на теб ти харесва и ти пасва на стила, защо не? кво ти пука другите какво мислят?
    всеки си има собствено мнение и вкус, мен примерно доста ме радват :Д

ОФ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ в този сайт да не питате за "алтернативни" аксесоари, татуировки и т.н., защото повечето хора тук са хм.. кифли. Аз лично имам флеш и харесвам флешове, моят е 14мм. Не знам колко теми за това вече видях в този раздел и всяка една от тях е пълна с "ужасно е", "грозно е" и пр. ПРОСТО НЕ ПИТАЙТЕ И ТОВА Е.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Цитирай Първоначално написано от brokeback Виж мнението
    ОФ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ в този сайт да не питате за "алтернативни" аксесоари, татуировки и т.н., защото повечето хора тук са хм.. кифли. Аз лично имам флеш и харесвам флешове, моят е 14мм. Не знам колко теми за това вече видях в този раздел и всяка една от тях е пълна с "ужасно е", "грозно е" и пр. ПРОСТО НЕ ПИТАЙТЕ И ТОВА Е.
    Направих си регистрация днес,и нямах много време да разбера много неща за групите тук в форума.
    Мислиш ли да си уголемяваш флеша,и как се реши да си го направиш - точно 14мм ли искаше да е,или когато си направи например 5мм ти се струваше по-малък и реши да си го уголемяваш? Извинявай за многото въпроси

Обожавам флешове.

Цитирай Първоначално написано от badassoverhere Виж мнението
    Направих си регистрация днес,и нямах много време да разбера много неща за групите тук в форума.
    Мислиш ли да си уголемяваш флеша,и как се реши да си го направиш - точно 14мм ли искаше да е,или когато си направи например 5мм ти се струваше по-малък и реши да си го уголемяваш? Извинявай за многото въпроси
    Няма проблем. Ами всъщност искам да си го уголемя до 20мм, но може би след време. Реших да си го направя защото бях в такава компания предполагам, не знам. Иначе отначало бях с 8мм тунел. Тогава ми се струваше нормално. Колкото е по- голям, толкова по-малки ти изглеждат другите. Въпрос на перспектива, предполагам.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Banned Мега фен
    какво значи ''кифли'' - определено не е хора,изразяващи мнение
    това,че на теб не ти допада мнението им не ги прави такива
    пита се - отговаря се,а това,че ти не можеш да приемаш мнение,различно от твоето,говори 10 пъти по-зле за теб

Banned Мега фен
    по темата: не ми харесва,рядко отива на някой,но няма значение,ако искаш си направи

Мега фен Аватара на Зайче..
    Харесва ми, но не на всеки.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Харесва ми, но не на всеки.
    Да.

Аз лично големите ги харесвам повече на момче, отколкото на момиче.

А и е до време. След няколко години като надраснеш тийн фазата и започнеш да преминаваш към един по-женствен, по-зрял стил вероятно няма да се връзват в цялостната картинка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Аз обичаааааа. Какво значение има дали на нас ни харесва обаче?

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ами то и "кифлите" могат да имат флеш

Супер фен Аватара на psych0
    Щом ти харесва си направи. Но си го разширявай постепенно, защото после, когато решиш да си го махнеш, дупката ще ти се затвори за адски много време, или въобще няма да се затвори.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Обожавам ги.
    Имам си два по 18мм и им се радвам. ^^

Ъхм Ами разбирам, че хората си изразяват "мнението", но съм напълно убедена, че ако аз коментирам нещо, което другите обичат, с думите "ужасно грозно е", и аз ще бъда нападната. Всеки защитава това, което харесва, не е ли така? Някои по- бурно от други, за което се извинявам.
    А колкото до това дали се затваря дупката- При голяма част от хората с флеш до 20мм, се затваря почти до начален размер. (свидетел съм)
    Destiny.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от mimijessi Виж мнението
    ужасно грозно е

Голям фен Аватара на shusha
    зависи от стила и човека

Ами аз не виждам как това е "ужасно грозно", но всеки си има предпочитания.
    Destiny.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А колкото до това дали се затваря дупката- При голяма част от хората с флеш до 20мм, се затваря почти до начален размер. (свидетел съм)
    Сложи го 10-15, да се затвори 20-ка до нормална дупка е рядкост.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Обичам флешове <3 .. стига да му ходи на човек разбира се. Принципно нямам определен стил .. в голяма част от случаите съм "кифла" и няма да ми ходи иначе до сега да съм си направила.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си