Цитирай Първоначално написано от sailorwildish91 Виж мнението
приятелство между момичета има, повярвай ми. и ние сме го имали това приятелство. аз продължавам да поддържам такова. въпросът е там, че с нея винаги ме е било бъз да съм искрена и пряма. защото никога не ми е харесвал начинът, по който бях възприемана. а аз скандали много, много мразя. най-вече с нея.
даже преди да разбера за тази случка вярвах, че приятелството ни даже ще укрепне, нищо, че вече не сме толкова близки.
моята тъпа грешка винаги е била премълчаването.
а за нейната грешка - не съм сигурна.
във всяко едно приятелство обаче винаги съм имала чувството, че, водена от този страх от разправии, винаги съм била по-мекушава, винаги съм правила компромиси, никога не съм реагирала твърде бурно при проблемна ситуация,за разлика от другите.
трудно е да се застъпиш за позицията си в даден момент, когато досега рядко си го правил.
а и да си, то не е било особено успешно.
и винаги оставаш недоразбран.
а мен от това най-много ме е страх.
едно знам със сигурност - много неща са ми правили на мен, каквито аз никога не бих направила на приятел. и този случай е абсолютно приемлив пример за това.
относно твоята приятелка - постъпила си правилно според мен.
мерси за съвета.
Вашето е едностранно.Разбирам те.И аз още ближа раните за една приятелка, която ме нарани жестоко и аз просто я разкарах от живота ми набързо.И от време на време ми се иска да й се обадя и да й кажа че всичко е наред,но не е.Тя не е била приятелка и няма вече да съм тъпата, която дава всичко, а получава неуважение.И аз не обичам споровете и затова просто отидох при нея, седнахме спокойно на една пейка, казах й че не я мразя,но не искам да я виждам повече и това беше.Бъди смела.Ако сте имали толкова добро приятелство би трябвало да можеш да го направиш.Но от мен да знаеш това не е приятелство, а компромис!боли сега,но с времето ще се научиш на кого да се доверяваш.