.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile Виж мнението
    Янко, явно обича да преследва влюбени двойки.
    При мен приятеля ми не спече, а започна да ми се подиграва на параноята с извънземни... След това и приятелите му се лигавиха. Янко сигурно се обиди и повече не ни е следял...
    Ама и аз не бях спечен....................... докато не останах сам, тогава ако бях погледнал и тия неща oще ме преследваха кой знае какво щеше да стане
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на SunSmile
    предполагам, че са самолети, фенери... може и Янко да е бил, но той е безобиден. Само ти е 'осветявал' пътя
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Сериозно преди години с приятелката ми минавахме през едни гробища и забелязахме два субекта в небето на около 100 150 метра над нас, помислихме си, че са някви отражения от светлини щото беше и малко облачно. Та гледахме ги ти субекти е небето и забелязахме, че когато ние се движим и те се движат, а когато спрем и те спираха. Лошата, част дойде, когато разбраме, че тия субекти не са светлини, а се движат над нас. Изпратих си момчието до тях и като погледнахме те пак бяха над нас, от там забих главата в земята и тичах до нас без да поглеждам нагоре
    Лол... Не мисли за тях повече... Започни да мислиш само за позитивни неща, когато се сещаш за тези същества... Да се надяваме, че просто си им бил интересен случаен субект.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Лол... Не мисли за тях повече... Започни да мислиш само за позитивни неща, когато се сещаш за тези същества... Да се надяваме, че просто си им бил интересен случаен субект.
    Аз за тоя случай се сещам на 2 години веднъж и не ми я нещо стряскащо, въпреки, че като се сетя ми се насълзяват очите . То тва се случи преди 10 години, просто от тогава може би мааалко повече се страхувам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

въображението е голямо нещо ей :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    въображението е голямо нещо ей :Д
    толко майтапи съм отнесъл за тоя случай, че няма накъде повече
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

тук поне бяха по-милостиви към теб
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

anonymous895156
    Guest
    Аз за тоя случай се сещам на 2 години веднъж и не ми я нещо стряскащо, въпреки, че като се сетя ми се насълзяват очите . То тва се случи преди 10 години, просто от тогава може би мааалко повече се страхувам
    Спокойно, те са навсякъде по света. Само на земята живеят 14 чужди извънземни цивилизации (временно, чрез бази, а има и някои интелигентни същества като нас, които са си коренни земляни).
    По това, което знам, извънземните кораби, които пътуват, никога не са видими за хората, а имат специални защити, които изпращат сигнали на мозъка на човека, който не вижда кораб, а например небе. Т.е. това може и да е била извънземна разработка, но в нея трябва да са пътували хора (най-вероятно на правителството или на свръхсекретни служби).
    Малка част от извънземните са ииииииииииииииизключителн о развити, но са ииииииииииизключително интелигентни, могат да отнемат живота ти на земята с една мисъл. Затова са тук, за да изследват. Нещо като гъбаря в "Един есенен ден по шосето".
    Вариантите са хиляди, може и да има дупка от друго измерение Но със сигурност е реално.

Аз съм Бат Ви Илко Калайджиев и съм извънземно. Не се плашете, просто искам контрол над форона.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Спокойно, те са навсякъде по света. Само на земята живеят 14 чужди извънземни цивилизации (временно, чрез бази, а има и някои интелигентни същества като нас, които са си коренни земляни).
    По това, което знам, извънземните кораби, които пътуват, никога не са видими за хората, а имат специални защити, които изпращат сигнали на мозъка на човека, който не вижда кораб, а например небе. Т.е. това може и да е била извънземна разработка, но в нея трябва да са пътували хора (най-вероятно на правителството или на свръхсекретни служби).
    Малка част от извънземните са ииииииииииииииизключителн о развити, но са ииииииииииизключително интелигентни, могат да отнемат живота ти на земята с една мисъл. Затова са тук, за да изследват. Нещо като гъбаря в "Един есенен ден по шосето".
    Вариантите са хиляди, може и да има дупка от друго измерение Но със сигурност е реално.

Мега фен
    Абе аз си лягам пък ако ще танковете да дойдат ПетърМладенов.jpg

п.п утре най-вероятно ще кажа, че съм бил пиян и съм писал глупости
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

стана на 14 и полудя съвсем

Абе аз си лягам пък ако ще танковете да дойдат ПетърМладенов.jpg

п.п утре най-вероятно ще кажа, че съм бил пиян и съм писал глупости

ако не са те отвлекли зелените
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Цитирай Първоначално написано от SunSmile Виж мнението
    зелените
    нова партия със стари лица - мошенници

спокойна нощ
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Супер фен Аватара на tireheb
    ЗВЕЗДИТЕ СА ПРАВИЛНИ
    THE GATES BEGIN TO OPEN

Banned Повече от фен
    Аз сега като гледам в монитора и виждам зад него една светеща точка, която ме преследва. А мръдна аз, мърда и точката. Мислих, мислих, и стигнах до извода, че е всъщност отражение на светлината на ламбата в слушалките и след това в монитора. Ама откъде толкова ум да се сетя и какви ли не неща си помислих.

Димитаре бре, ами те, както го обясняваш, извънземните излиза, че се крият, а ти сега ги издаваш, бива ли така, не те ли е страх, че ще те убият, та да престанеш да им се пречкаш? То понякога и на мен ми идва да те цапна, че си толкова некултурен във форума.
    Последно редактирано от M467 : 09-14-2013 на 00:26

Няма защо да се плаши, защото той е:

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    стана на 14 и полудя съвсем
    Ама те нали писаха за него, че е фейк на 25-годишен?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Няма защо да се плаши, защото той е:
    Те такива най обичат да трепят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си