Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
Аз за тоя случай се сещам на 2 години веднъж и не ми я нещо стряскащо, въпреки, че като се сетя ми се насълзяват очите . То тва се случи преди 10 години, просто от тогава може би мааалко повече се страхувам
Спокойно, те са навсякъде по света. Само на земята живеят 14 чужди извънземни цивилизации (временно, чрез бази, а има и някои интелигентни същества като нас, които са си коренни земляни).
По това, което знам, извънземните кораби, които пътуват, никога не са видими за хората, а имат специални защити, които изпращат сигнали на мозъка на човека, който не вижда кораб, а например небе. Т.е. това може и да е била извънземна разработка, но в нея трябва да са пътували хора (най-вероятно на правителството или на свръхсекретни служби).
Малка част от извънземните са ииииииииииииииизключителн о развити, но са ииииииииииизключително интелигентни, могат да отнемат живота ти на земята с една мисъл. Затова са тук, за да изследват. Нещо като гъбаря в "Един есенен ден по шосето".
Вариантите са хиляди, може и да има дупка от друго измерение Но със сигурност е реално.