Първоначално написано от baby_baby аз аз повечееееееееееееееееееее еее :************************************ az pove4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee e ee e :************************************************* *****
Първоначално написано от trabi_bs amiii amiii ti kakto kakva iska6 bylka 6aferka булка агхха
Първоначално написано от n1gh7mare09 тва тука е още с малък оборот nqkoi na po 13 imat semeistva i deca
Първоначално написано от n1gh7mare09 булка агхха bylka NE moje
Първоначално написано от Rabalka Гълтам. а
:*************************
Първоначално написано от trabi_bs amiii amiii ti kakto kakva iska6 bylka 6aferka виж са ко си написал е
Първоначално написано от Rabalka Е цитирали са ме вече.Ама няма нищо по-лесно от това да правиш минети. ай стига толкоз, тва последно
Първоначално написано от trabi_bs amiii amiii ti kakto kakva iska6 bylka 6aferka Ааа шаферка искам аз
Аз искам шафер ако ней нагло де
Първоначално написано от n1gh7mare09 Аз искам шафер ако ней нагло де Не е ... Спокойно, ти ще си шаферът а аз шаферката
Първоначално написано от Meonesssss Ааа шаферка искам аз с тоя телефон ща хване радиацията да знаеш
Първоначално написано от n1gh7mare09 а kolko gulta
Първоначално написано от n1gh7mare09 с тоя телефон ща хване радиацията да знаеш ние още говорим
50 на 100
Първоначално написано от n1gh7mare09 виж са ко си написал е az ne mislq mnogo no mislq za edno momi4e
Първоначално написано от baby_baby :************************* :************************************************* ******************
Първоначално написано от Meonesssss ние още говорим мда е знам, ясновидец съм
Първоначално написано от trabi_bs az ne mislq mnogo no mislq za edno momi4e ама ти ако чакаш, да дойде при теб няяя стане пали трабата и газ към големия град
Първоначално написано от n1gh7mare09 мда е знам, ясновидец съм ей ся след 5 мин затварям
izvinete me ma si zabraix dymite
Първоначално написано от trabi_bs :************************************************* ****************** :************************************************* ************************************************** *****
А даже може да ти позволи да и подрифтиш с алфата
Първоначално написано от n1gh7mare09 ама ти ако чакаш, да дойде при теб няяя стане пали трабата и газ към големия град znam 4e nqma da doide (U)
Първоначално написано от trabi_bs izvinete me ma si zabraix dymite защоооо :*****************
Правила