Първоначално написано от trabi_bs az знаешшш <33333333333
Първоначално написано от baby_baby btv Вярно е даваха реклами като го пуснах, пък пише такси в ню- йорк че дават абе тъп съм
Първоначално написано от trabi_bs ne me kleveti pred moeto momi4e а така хванах те
Ай ем секси енд ай ноу ит
Първоначално написано от n1gh7mare09 Вярно е даваха реклами като го пуснах, пък пише такси в ню- йорк че дават абе тъп съм i az se podlygax taka za taksito btw taxi in new york e mea zabavniq kaf e forda
Първоначално написано от baby_baby а така хванах те toi po4na da gi svalq i az iskax sa maxnat i po4nax im govorq
Първоначално написано от trabi_bs i az se podlygax taka za taksito btw taxi in new york e mea zabavniq kaf e forda Тоя форд е роднина оптимус прайм .
Първоначално написано от trabi_bs toi po4na da gi svalq i az iskax sa maxnat i po4nax im govorq айде са и обеснения :***************
Първоначално написано от baby_baby айде са и обеснения :*************** накажи го с лИбоф и да мълчиии
Първоначално написано от n1gh7mare09 накажи го с лИбоф и да мълчиии
Първоначално написано от n1gh7mare09 Тоя форд е роднина оптимус прайм . onq kak peii i kara
Първоначално написано от n1gh7mare09 накажи го с лИбоф и да мълчиии tq ne me obi4a
'ко правите ^^
мИ за либоф лафим , тии
оффф немога да пращам съобщения
гледам вип брадър и се чудя на тъпотията на продуцентите..
Първоначално написано от nexttt гледам вип брадър и се чудя на тъпотията на продуцентите.. ауър секънд тема
Първоначално написано от baby_baby оффф немога да пращам съобщения i az trqbva da se iztriqta izprateneti dosega
Първоначално написано от baby_baby оффф немога да пращам съобщения пробай да си излезеш от ацц и пак да влезеш
ae nqkoi ytre xodili my se na dsk
ходи ми се на морее :с
Първоначално написано от trabi_bs ae nqkoi ytre xodili my se na dsk да, за да си покажа адидаските
Първоначално написано от trabi_bs i az trqbva da se iztriqta izprateneti dosega изтрии си и ти твоите щото аз моите ги истрих и пак немога да ти пиша !
OPEL Astra F GT
Първоначално написано от baby_baby изтрии си и ти твоите щото аз моите ги истрих и пак немога да ти пиша ! az si gi iztrix do edno ,a moje6 li da 4ete6 ako ti pratq nqkoe
Правила