Ши одиме ли
Първоначално написано от SurfSky Ши одиме ли imam si gadje e bezsramnik mn qsnooo 4e 6i idem e
off за ко няям кабелна е.. вий ко прайтИ
gledam discovery i tupeq ami ti
Първоначално написано от n1gh7mare09 off за ко няям кабелна е.. вий ко прайтИ ям семки и слушам музика
Аз са ядосвам
Първоначално написано от n1gh7mare09 Аз са ядосвам za6to e i na mene sa mi qdosani
Първоначално написано от trabi_bs za6to e i na mene sa mi qdosani заради кабелната,ако се самоубиеш ще съжаляват, че са ти били сърдити и ще плачат в твоя чест
ne vqrvam tq da pla4e za men
Първоначално написано от trabi_bs ne vqrvam tq da pla4e za men не си добър в извиненията, щом ти е сърдита А ако искаш се самоубий, като умрем и ние, ще ти кажем да ли е плакала
Първоначално написано от n1gh7mare09 не си добър в извиненията, щом ти е сърдита А ако искаш се самоубий, като умрем и ние, ще ти кажем да ли е плакала обаче к'ви идеи даваш изобщо не ми харесват
sorry but my imagine is bigger than my brain
Ще можеш ли да намериш за 18ти тогава weed ,или да търся аз? И ако да кажи колко?
Първоначално написано от SurfSky Ще можеш ли да намериш за 18ти тогава weed ,или да търся аз? И ако да кажи колко? tyrsi ti ,sq bqx za molly manqka ima6e mazna ama mn malko kam kraq ili drygiq vtornik 6tqlo ima poi4e
Първоначално написано от n1gh7mare09 не си добър в извиненията, щом ти е сърдита А ако искаш се самоубий, като умрем и ние, ще ти кажем да ли е плакала mersi za ideqta moje da q probvam
Недей, че после бейбиТу мен ще бие...
Първоначално написано от SurfSky Ще можеш ли да намериш за 18ти тогава weed ,или да търся аз? И ако да кажи колко? Да влезете яко във филма, си мислите, че пеете вие
Първоначално написано от n1gh7mare09 Недей, че после бейбиТу мен ще бие... tq men iska me blusne s alfata
Първоначално написано от n1gh7mare09 Да влезете яко във филма, си мислите, че пеете вие da sa iz6iim kato 4arlii 6iin
Първоначално написано от trabi_bs tq men iska me blusne s alfata я тихооооооооооооооо !
Първоначално написано от trabi_bs da sa iz6iim kato 4arlii 6iin по хубуу като калифа, ако знаете негови песни сте екстра, качвате на сцената се и след 10 мин разбирате кво прайте
Първоначално написано от trabi_bs tq men iska me blusne s alfata бе тъй като гледам може да ти е сърдита ама не иска да умреш..
Чекайте ви покажа 2 братчета авв ;333
Първоначално написано от n1gh7mare09 по хубуу като калифа, ако знаете негови песни сте екстра, качвате на сцената се и след 10 мин разбирате кво прайте ee kak nqma gi znaim bre black and yelol mollyy
Правила