- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- облекло за 16-ти :D
12 клас съм, последна година съм в това училище, малко уважение. Нито съм се намацкала с 2тона грим ( да не говоря , че има хора които носят вечерен грим) , нито съм си направила косата на букли като някаква изкуствена госпожичка ( или с обем до небесата), една рокля, едни обувки ... всичко си е нормално. Не исках да съм с маратонки или риза мушната в панталоните. А колкото до това , че смяташ че било за бал - ще си замълча![]()
Общо взето като жена бих коментирала само циците, че са вдигнати над мишниците, което винаги ми е било адски грозно. Иначе определено облеклото не подхожда като да отидеш на откриване на училището, но всеки с вкуса си.
Не знам под роклята дали чеп криеш, ти си знаеш най-добре.
Идеята не е да се правиш на американка (нямам представа дали за Южна или Северна говориш), а да съчетаеш облеклото със случая. И за тези ти осемнадесет години определено е трябвало да разбереш посланията - когато си поканена на сватба, на кръщене, на бал, на рожден ден, на откриване на училището и т.н. какви дрехи се слагат.
п.п. Не минавай с номера, че като нямаш много грим не си за дискотека. Роклята и обувките говорят сами по себе си.
Роклята е мега къса и изрязана. За мен е по-неуважително да си по цици пред даскалите, които те имат за абитуриентка вече, все пак...
И да, никой не ти е казал да ходиш по ежедневно облекло. Но определено повечето нямаме в това предвид под официално дамско облекло.
Не мислим еднакво, не сме клонинги. Имаме предвид казах. Нещо като етикет, който следваш общо взето. Например за училище не е много ефектно да се облечеш секси. Там по-скоро се иска хората да те възприемат сериозно, с респект, да показваш че вече си голям човек. Да, да изглеждаш добре, женствена и т.н. си е в реда на нещата. Но баланса е изпуснат според мен на снимката, която показа.
Все едно на бала й хората нема да я видат 10 пъти по гола, моля ви се..
С нейния акъл е малко вероятно да завърши, а и тя горката беше писала, че последната година не се учело, а се показвали дрешки в училище.
Само истиснките кифли не знаят, какво означава да си кифла, за тях това е нормален външен вид, а всички други не разбират от мода.
Темата го заслужава, а снимката ти ще я пратя във фейса в групата за леопарди. Много ще ти се зарадват там, ще имаш и подобаваща компания.
П.П.
http://distilleryimage0.ak.instagram...0a9f1915_7.jpg
тази май ще им изпратя
Последно редактирано от papugai : 10-03-2013 на 15:13
Роклята е хубава но не е за този повод
Хубаво е човек да бьде запознат с дрескода за различните сьбития
Но по- лошото е ,че претендираш да си голяма дама,а псуваш като каруцарка.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 10-03-2013 на 15:23