.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    развълнувана съм
    тази година ще бъде различна във всяко едно отношение...

едновременно искам и не искам да почваме

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    развълнувана съм
    тази година ще бъде различна във всяко едно отношение...

едновременно искам и не искам да почваме
    ше има да ревете ;д

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Ох, какво успокоение, там, където ще влизам, не се изисква оценката от матурата по БЕЛ.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 09-15-2013 на 10:29

Мега фен Аватара на SunSmile
    като наближи първия учебен ден, желанието ми да се върна в училище се увеличава.
    Едни от най-най-хубавите ми години с най-прекрасния клас! <3

После... наближава първият студенстки учебен ден и с всяка година се чувствам все по-свободна и самостоятелна.
    Не искам да свършват, но... тази ще ми е последната студентска и ще се превърна в ревла...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile Виж мнението
    като наближи първия учебен ден, желанието ми да се върна в училище се увеличава.
    Едни от най-най-хубавите ми години с най-прекрасния клас! <3

После... наближава първият студенстки учебен ден и с всяка година се чувствам все по-свободна и самостоятелна.
    Не искам да свършват, но... тази ще ми е последната студентска и ще се превърна в ревла...
    Определено студентите са хиляди пъти по-свободни от учениците. Като направя съпоставка и се чудя как съм издържал 12 години

Къв учител си бе, насееее?!
    Не по-свободна като време, а по-свободна като мислене, по-свободна в избора си без да се съобразявам с други хора.
    По-свободна да си подреждам дните, както искам и никой да не ми променя плановете!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Град
    Пловдив
    Ама и като време - няма отсъствия, оценки, ходиш и си тръгваш когато искаш, без да ти се държи сметка ...

Аз и в училище така съм се чувствала.

"бандитката" - не ми ли се влиза в някой час/лекция - няма сила да ме задържи

Пък ако си тръгна от някоя лекция, не винаги означава, че имам свободно време, а по-скоро, че имам по-важни неща да правя и ме притиска времето
    Последно редактирано от SunSmile : 09-15-2013 на 11:47
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    айде лягайте си рано ,че от утре почват изпитванията и контролните хахахахаха
    оххх колко мн се кефя ,че съм студент;d

Banned Мега фен
    единствения ми проблем е със спането .. иначе си е яко,така де,малко повече нерви ама се преживява

Banned Повече от фен
    Съдейки по себе си и многото други, които са на моето мнение, не е много за харесване, въпреки, че си има моментите за харесване.

А за ранното ставане да не говорим - но ако се обединим и направим петиция да няма ранно ставане и да има само една смяна следобед, може и да се подобрят нещата значително.
    Последно редактирано от M467 : 09-16-2013 на 17:13

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да..И на тези, които пътуват по 1 час само в едната посока да им се ебе майката, защото нямат достатъчно време да си научат..Айде моля ти се..Дали ще стана в 5 или в 6-7 на мен ми е все тая.

Ако такава петиция бъде подписана /да бъдем реалисти, тя или няма да бъде подписана, или това ще се случи след поне 10 години/, часа на започване на училище трябва да е примерно 9-9:30 и да свършваме училище към 14:30-15.

А и защо да не е за харесване? Това, че някои хора ги мързи да си мръднат гъза от компютрите и да си научат/напишат домашните/етц. не значи, че не е за харесване.

Вярно, много по-добре е да си имаш колкото искаш свободно време и да си по цял ден навън, но трябва да се поема някаква отговорност все пак.

Плюс това, точно в момента съм в най-безгрижните години си и аз искам да се насладя на всеки момент от тях, а училището заема голяма част от тези години. После университет, работа и т.н.

Цял живот сме недоволни. Днес говорих с една жена точно за това-като сме на училище не ни изнася и чакаме постоянно ваканциите; после пък, като не сме на училище работим и говорим как ни липсва училището, не ни се работи повече, искаме да сме пак на училище и етц.

Просто човек иска това, което няма...

Banned Мега фен
    ^ абе лудо си е

не,мерси... предпочитам сутрин да съм и после да съм свободна цял ден

Banned Повече от фен
    Всеки си е различен - някои предпочитат сутрин, някои следобед, някои от 9-9:30, а някои от 11:30. Затова може да се направят класове според предпочитанията.

За мен обаче ранното ставане преди 9 е убийствено. Правилно е човек да живее така, че никога да не се буди с аларма. Тя не е здравословна и трябва да се ползва само по изключение.

Аз колко домашни съм писал, правил, струвал, учил, и какво - нищо от това не ми се е налагало да го ползвам след това в живота.

Щом вас не ви мързи и ви се поема отговорност, правете го. Но няма как на нас да ни харесва. То и ние поемаме отговорност, ама работата е друго нещо.

За работата също има начин как да се намали - учените са казали, че 4-часовия работен ден е по-добър за икономиката от 8-часовия. В момента има много безработни и много работещи. А по-добре е всеки да работи по малко. Ама като има толкова работохолици - работете си.

Banned Мега фен
    аз 2ра смяна не го разбирам да се започва малко по-късно

+ това,това свободно време е И за учене

Град
    Пловдив
    Какво свободно време? 7-8 часа в даскало, после домашни, уроци, контролни ... да не говорим, че като нямаш 18 години, не можеш да ходиш никъде ама нищо де, успокоявайте се по някакъв начин, че иначе съвсем ще изпаткате

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Какво свободно време? 7-8 часа в даскало, после домашни, уроци, контролни ... да не говорим, че като нямаш 18 години, не можеш да ходиш никъде ама нищо де, успокоявайте се по някакъв начин, че иначе съвсем ще изпаткате
    Моето мнение с две думи.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Моето мнение с две думи.
    Хахаха +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си