Не знам откъде да започна темата..Много съм объркана,съвет ли искам,да си излея чувствата ли,и аз не знам.Имах 3 най-добри приятелки,скарах се с едната/и двете спряхме да поддържаме контакт и да се търсим от нищото,просто сме се разминавали/,та както и да е и сега не сме скарани,но не сме и близки.През май се запознах с едно момче,което ме харесваше МНОГО,тръгнахме,бяхме заедно един месец и скъсах с него,нямах симпатии повече.Но той продължи да ме търси/да ми пише/първоначално му отговарях,защото ми беше жал за него,но след няколко дни започнах да му казвам да спре да ми пише,блокирах го какво ли не,отново ми пишеше.И проблема е,че ме стресира,постоянно ми пише "пия отново,за да забравя,искам да умра няма смисъл да живея,не заслужавам да дишам,отново съм саднат ,както винаги etc".Постоянно ми пише,и приятелката ми ,ми каза " не те е ли срам?!заради теб започна да пуши и пие,а и не му позволяваш да те забрави,постоянно си му писала и той няма как да не ти отговори" и в същата вечер той ми писа,мислех да му се скарам,но ми стана жал за него..Не знам какво да правя,как да го разкарам,твърде добра съм...