- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Добро ви утро!
Поне на тези, които сте спали. *прозяв*
А останалите...Я бързо се издайте, кой си мисли за мен цяла вечер и не ме остави да спя?
ПС: "Има легенда, която гласи, че ако нощем не можеш да заспиш, значи си в мислите на някой друг."
Спах очудващо добре.. Че и до 10 без нещо.. брех. Сънувах съседката от блока. Жалко..
ако не съм аз, значи ще е Митето
Ами да.Аз вчера видях моята Мартито и както вече я бях забравил.. пак затреперях и през нощта сънувах тъпотии , но днес пак съм в степен полу-превъзходна ;д
Ами аз често й засичах снимки във фацебоок, но спряха да ми правят впечатление и не ми пукаше.. И като я зърнах (от далеч с колата) - всичко се върна, че дори си мислих да й пиша, но се отказах![]()
Всичко е обаче минава и се преодолява. При 99% от първите тиин любовни връзки - просто не се случва. Но след време подходящия се намира. Пък може и същия да е, кой знае, вече всеки с придобил опит. И такам![]()
добър ден![]()
и аз станах супер рано днеска![]()
![]()
6:30 бях будна
![]()
аз в 4 и 40
Добро утро!
За последен път да си поспя като пич.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
'Щото пътувам и автобуса ми е в 6...А ще ставам в 4, 'щото трябва да сменям режима и...Оф абе дълга и широка като цяло.![]()
вевееееееееее 4 втф
а аз ставам в 6 като почнахме да си казваме
ама ми трябва много време да се оправя![]()
Мале к'ви глупости праих вечерта, незнам дали въобще ще мога да си го простя.. Изпран на простира ще тряя да се простря, микстейп , царя на България отваря плича с мара.. И когато се задавя, пушака пристига с него, от качака се задавям за да вдигна моето его, оганчето само къде е брат.. Аре къде го.. Руса кучко,нали знаеш, Алора Прего