.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    На мен дори и за 45 секунди няма да ми станеш симпатичен, понеже ще зная защо ме черпиш.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    много от считаните за грозни, ниско интелигентни и слабо развити хора предпочитат да общуват с красиви, интелигентни и знатни отколкото със себеподобни
    Както дефендър със Скарлет.

Мега фен
    а заради какво някои трябва да направи нещо за теб, че да ти стане симпатичен.

Цитирай Първоначално написано от Otis_Driftwood Виж мнението
    Както дефендър със Скарлет.
    любовтааааа е по-силна от всичкоооооо................. хихи
    Последно редактирано от defender : 09-16-2013 на 13:48

Мега фен
    може би ако му се отдаде като жертва в неговите ръце докато той се изживява като отис дрифлууд биейки го жестоко с ремък, щанга или бейзболна бухалка

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а заради какво някои трябва да направи нещо за теб, че да ти стане симпатичен.
    Именно че не трябва, но несимпатичните хора трябва да направят сипматични неща, за да се харесат.

Мега фен
    Именно че не трябва, но несимпатичните хора трябва да направят сипматични неща, за да се харесат.
    е че ти на всички ли си бил симпатичен ................

е че ти на всички ли си бил симпатичен ................
    Не, даже обратното. Но аз не претендирам да съм симпатичен. Нито пък се старая да бъда такъв.

може би ако му се отдаде като жертва в неговите ръце докато той се изживява като отис дрифлууд биейки го жестоко с ремък, щанга или бейзболна бухалка
    Ти си имал много насилствено съзнание бе, спасителю на погубени/умиращи/неспасени....

Мега фен
    Не, даже обратното. Но аз не претендирам да съм симпатичен. Нито пък се старая да бъда такъв.
    напротив, ти си симпатичен според това което ти казва разума ти.................. това се отнася и за цялата ти философия ..... стремеж да угодиш на разума си. .............. ти се стараеш да бъдеш себе си, но себе си според кого, според себе си ли.
    Последно редактирано от defender : 09-16-2013 на 14:00

напротив, ти си симпатичен според това което ти казва разума ти.................. това се отнася и за цялата ти философия ..... стремеж да угодиш на разума си.
    Първо викаше, че съм отричал разума, сега пък, че съм се стремял да му угодя.... Колкото до това дали съм симпатичен, не съм... не и пред разума си - понеже симпатията се осъществява между двама или повече човека, така превръщайки се в социално дефинирано понятие. Затова и разглеждам симпатията в социалното й измерение(понеже тя няма друго). А твоята симпатия е насочена към Бог - ако не на хората, то поне на Господ се стараеш да се харесаш. Ако другите не те харесват, то Бог е винаги с отворени обятия - но и той си има цена....

Мега фен
    ами то разума ти казва да отричаш разума т.е. отричането ти на разума е пак угодничество на разума........... отмъкване няма.

ПП: или както ти много обичаш да се изразяваш ............. това е просто друго лице на същото.... хихи
    Последно редактирано от defender : 09-16-2013 на 14:09

ами то разума ти казва да отричаш разума т.е. отричането ти на разума е пак угодничество на разума........... отмъкване няма.

ПП: или както ти много обичаш да се изразяваш ............. това е просто друго лице на аза.... хи
    Това наистина е така, Азът съществува единствено под формата на много лица. Отвъд тях няма нищо. Уви, точно в нищото се крие всичко.

ПП: Само дето не отричам разума - това са твои думи, отражение на това как моите думи и дела са се вписали в твоята система за дефиниция на понятията.
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 09-16-2013 на 14:14

Мега фен
    всеки си представя нищото по различен начин, според това което му казва разума за нищо.

Християнството не учи ли на същото че Бог е невидим и няма образ, и че когато в ума си не виждаш нищо тогава виждаш Бога............ следователно ти си просто един неосъзнат християнин................

Нямам нищо общо с твоята религия. В твоя свят ти не си Бог, а просто поклонник - с дрехи от мнения, отношения, желания и реакции. При мен такива неща няма, всичко е качествено различно.
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 09-16-2013 на 14:23

Мега фен
    естествено при тебе разума ти е твой бог............... Азът. ................. вярваш на азът, служиш на азът, угаждаш на азът, .............. това ако не е религия, здраве му кажи.

Хаха, та нали в този форум постоянно изобличавам лъжата на Аза в многото му форми, било то религия или някаква концепция. Така ли служа на Аза? И как да му служа, когато Аз-ът при мен до такава степен е отпаднал, че вече цялата ми личност се разпада?

Мега фен
    Хаха, та нали в този форум постоянно изобличавам лъжата на Аза в многото му форми, било то религия или някаква концепция. Така ли служа на Аза? А у себе си на какъв Аз да служа, при положение че Аз-ът при мен до такава степен е отпаднал, че вече цялата ми личност се разпада?
    а според чии изводи, опит и заключения си достигнал до тези неща които говориш. ........... според изводите на себе си ли. .............. каквото и да говориш може да се проследи обратно ....... хехе (все едно ти си го казал).
    Последно редактирано от defender : 09-16-2013 на 14:39

Това само показва, че четеш по диагоналната схема и не си разбрал нищо от това, което съм говорил. Може би някой ден ще вникнеш....

Мега фен
    EDIT: чувствам се по-силен, спасибо.
    Последно редактирано от defender : 09-16-2013 на 15:39

Мега фен
    дори може да се окаже че много от считаните за грозни, ниско интелигентни и слабо развити хора предпочитат да общуват с красиви, интелигентни и знатни отколкото със себеподобни - и това също малко или много е зло
    Щом е зло,ти тогава що предпочиташ да общуваш с твоя бог, а не със себеподобни на твоето ниво. .................

Мега фен
    Щом е зло,ти тогава що предпочиташ да общуваш с твоя бог, а не със себеподобни на твоето ниво. .................
    имахме предвид от гледна точка на това когато разни хора са пренебрегвани или дори мразени заради това че според установеният стандарт са считани за грозни, слабо интелигентни, или от простолюдието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си