.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Exclamation Справяне с пъпки и черни точки

Имам много голям проблем с пъпките и черните точки;Цялото ми лице е пълен с пъпки и незнам какво да направя;Моля ако знаете как да се справям със тях пишете :*

Ако проблемът е голям, е най-добре да се отиде на дерматолог. Той ще ти изпише продукти, които са подходящи за кожата ти.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Ако проблемът е голям, е най-добре да се отиде на дерматолог. Той ще ти изпише продукти, които са подходящи за кожата ти.
    +1

аз за пъпките ходя на козметик, така ми каза дерматолога и съм доволен - защото преди това какви ли неща не ползвах и имаше супер мизерен ефект
    Азис - Хоп [music]

Ако не са много,пробвай с лимонче или топъл мед.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    може да отидеш в аптеката или някой козметичен магазин и ако е като в моя град да те консултират просто питай какви продукти могат да махнат черните точки и пъпките от кажата ти .. ако е като при мен просто ще те погледнат и ще разберат

а ако е много сериозно отиди на дерматолог , много ще ти помогне , в пловдив там където аз съм ходила струва 20 лв (нямам много пъпки )на преглед без направление , а май с напраяление е безплатно
    Последно редактирано от Anastasiq5910 : 09-12-2013 на 18:29

Аз съм на 13 г. и пробвам сода и вода ще видя резултатите ако не минат ще отида на кожния

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от VampEnergy Виж мнението
    Аз съм на 13 г. и пробвам сода и вода ще видя резултатите ако не минат ще отида на кожния
    На 13 си и те първа навлизаш в пубертета. Нормално е да имаш пъпки или черни точки. Просто кожата ти е склонна към образуването им. Не се притеснявай, с времето ще се махнат. Можеш да посетиш дерматолог или козметик. Не е гаранция обаче, че те ще помогнат 100%. ...Времето ликува!!

DEAR_darlin'
    Guest
    Няма смисъл, ако си на такава възраст пъпките са просто от 'пубертета'..махат се само с врк за поемето, ако ходиш при козметик за почистване на лицето, мисля, че ще останеш доволна..

Моята кожа е много бяла и чувствителна, но ходих по дерматолози и нищо, само това, че единият ми каза да ползвам сода помогна. Аз процедирам по следният начин: първо почиствам лицето с ексфолиянт /тук може да ползваш содата, но като приключиш, сложи крем, защото тя много изсушава/, след това парна баня и като постоя достатъчно започвам много леко да премахвам черните точки, НО много леко,защото аз съм с дълги нокти и първите няколко пъти в стремежа си да постигна по-добър резултат получих ранички, после измиваш лицето с продукта, който ползваш /може и маска да си направиш/ и накрая аз слагам крем Бочко. Дано да съм помогнала.

И аз съм бяла имам дълги нокти и днес някой ми каза какво ти е станал с лицето не знам какво да направя не минават

За черните точки много помагат четки за пори и редовно ексфолиране.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    четки за пори
    Какви са тези четки? Може ли снимка?

Имам от Нивеа гел за почистване но незнам дали му е минал трайността пише 13053007

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    да, бил е годен до 30.05.2013

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Нещо от този сорт.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Axa. А къде има такива?

В ebay се продават. За няколко долара има евтини китайски.

Моля помогнете утре не искам да ме виждат с тия досадни пъпки какво да направя ?

Не искам да те разочаровам, но за един ден няма как да ти се излекуват пъпките ;д

Хора,изобщо не ползвайте нещо,което не е изписано от дерматолог. Използвах какви ли не неща и сега съм в болница.

Може да се консултираш с дерматолог или козметик. Ако не искаш, може и да си купиш някоя маска за лице. Задължително и сапун за лице. Освен това отделна кърпа само за лицето, за да не замърсяваш допълнително. Колкото е по-чисто лицето, толкова по-малко пъпки

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си