- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- О негри
Не си по темата май. Иначе, по-скоро теб трябва да съжаляват, че ставаш всеки ден рано и ходиш всеки ден да бачкаш от сутрин до вечер.
Но аз все пак те послушах и излязох и ето, че вече поне един ден не съм писал във форона.
Докато ние пишем тук, Илко гради кариера! Поклон, Илко!
Welcome to the Jungle...
ДаркПедал, кажи си къде и какво те боли, да ти решим педалския проблем.
Ела да ме излекуваш Илко, само ти можеш!
Welcome to the Jungle...
Фишка, стига с тея твои автопортрети, че само отвращаваш хората.
Welcome to the Jungle...
ДаркПедал наистина е педал и аз му обещавам да го излекувам, така че да ме помни дълго, както впрочем ще ме помни дълго цял живот мангалчока.
Е хайде де Илко, ела, кво само обещаваш.
Welcome to the Jungle...
Той, и мангалчока така викаше, ДаркПедале, ама къде е сега той, някой знае ли го, виждал ли го е?
Бе да ти кажа, по-добре педал отколкото тва човекоподобно дето си постнал. Разбирам що досега не беше поствал свои снимки, сигурно фото техниката се чупи като заснеме такова изродено създание. Да не би майка ти и баща ти да са брат и сестра, че си излязъл толкова "красив"?
Welcome to the Jungle...
Впрочем се разбра че момчето вдясно дефакто си е педал :д
Странно как все на педали попадаш...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Eм те са си двойка със оня от другия сектор, тей че не ме грее особено :д
Впрочем скоро и за Аналозар така ще викаме, къде изчезна той, някой виждал ли го е, и никой няма да го помни кой е.
Всеки път като прочета "Wax" и се сещам за вакса.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Глобала се опитаха да го ограничат, но не стана - спрян беше този, който се опитваше да го спре.
Но тук изобщо не може да се прави сравнение - едните са гадове, а глобала е от свестните.
Илко е доказан no lifer, него Господ го е ограничил.
Welcome to the Jungle...