.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Задачи по C# ?

Дадоха ни за домашна тези практически задачи, но аз и идея си нямам откъде да започна , тъй като миналата година когато са взимали това нещо, на мен ми се наложи да отсъствам по здравословни причини . И сега се опитвам да наваксам с материала . Някой може ли да ми помогне ?

Ето и задачите :

По-въведен радиус в текстово поле и при избор на радиобутон, след натискане на командния бутон Click в етикети да се изчисли лице или обиколка на кръг .
    Да се използват константни и променливи.
    Да има бутон за изход от формата.

Напишете код в VC# на команден бутон за провяна фона на формата и изписване на текст какъв е цвета или картинката на новата форма. Променете с код 3 атрибута на обект (по избор).

Благодаря предварително на отзовалите се !

Повече от фен Аватара на 8bit
    XAML ли използваш за фронт-енд?

Има ли нещо конкретно, с което не можеш да се оправиш? Не искам да ти напиша задачата, защото така няма да разбереш нищо.

Ами как да ти кажа представа си нямам откъде да започна . Кой и да питам никой не иска да седне и да ми обясни как да го напиша този код.

Правиш си WPF приложение, Вижуъл Студио ще свърши останалото. Имаш презаредени основните контроли. Трябва само да ги издърпаш върху кенвъс-а. И остава да напишеш 20 реда бек-енд. Ако имаш други въпроси ми драсни лично, че форума го отварям веднъж дневно, а иначе поне получавам мейл.

ПС - тук имаш всички нужни ресурси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си