.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Някой чаткащ web development да помогне ?

искам да сглобя едно сайтче и мисля да ползвам готови скриптове, но все пак ми трябва чужда помощ. Някой навит да бутне едно рамо да си даде skype/fb на лично моля.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Ако ще пишеш на АСП.НЕТ мога да помогна.

мен ми трябва някой който да ми даде линкове и да ми каже : това ще го направиш гледайки тука, това ще го направиш така и това е. с английска документация се оправям перфектно. Ето и какво искам да направя : http://www.kaldata.com/forums/topic/...0%D0%B9%D1%82/

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от fatcat Виж мнението
    Тази тема пак ли си я пуснал ти?
    По темата: най-лесно ще е като понаучиш асембли и почнеш да пишеш, ние сме с теб.

за какво писане въобще говорите? скриптове за търсачки в мрежата бол. трябва ми просто едно рамо от някой малко по-вещ от мен да ме напътства и като(ако) се запъна да ми помогне. Решението "научи се да програмираш и си свърши работата сам" не ме удовлетворява

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ще следя темата. Дано се пуснат ценни линкове.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fatcat Виж мнението
    за какво писане въобще говорите? скриптове за търсачки в мрежата бол. трябва ми просто едно рамо от някой малко по-вещ от мен да ме напътства и като(ако) се запъна да ми помогне. Решението "научи се да програмираш и си свърши работата сам" не ме удовлетворява
    Напиши тука за какво искаш уроци, аз ще ти дам линкове... хем така ще си полезен и за други хора
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Някой да има желание да помага с php?

давайте скайп/фб на лични и да го почваме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си