.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд
    Ъ, не е смешно?

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Това не е забавно оправи ли се момичето?
    При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s
    момиче!

Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    Това не е забавно оправи ли се момичето?
    При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s

Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора.

Ами срам ме е да говоря пред всички. 9ти клас съм, и съм нова. За сега говоря само с момичето до мен,а всички други се познават
    момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си