- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гледахте ли..
Вип Брадър?
и нека тези, които мислят да кажат: 'не си заслужава да ги гледам, простотии не гледам' и тнт да си спестят глупавото мнение, 'щото ще им стоваря лошото ми настроение.
Та...аз май съм за Станка и Мишо, 'щото ми се виждат истински и директни, а и уважавам спортистите
ахахахахха шамара ли влиза бесамо заради тая утайка ще го гледам, да му се смея на резила на тва лекенце
![]()
Той горкия така отчаяно се бори за внимание и сеирът, който прави е винаги на ниво. Жалко за него - бездарен рапър, пишман революционер, сега е време да фейлне и като випаЖия.
Ивка, ВИП/Биг Брадър е предаване за умствено изостанали, що си губиш времето с тая помийка?![]()
Welcome to the Jungle...
е да, ама за сеира който прави му се плащат луди пари сигурно
Е той си е продажна курвичка отдавна, там му е силата. Иначе нито има талант, нито интелект, нито богат речник, обаче е подлога и винаги намира път към подходящите хора.Прилича му на шутовете в кралските дворове.
Welcome to the Jungle...
Интересно ми е да видя само кои участват. После сеира не ме интересува и без това всеки ден по улицата има достатъчно от него.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
малко го гледах от време на време, за да видя кои участват.
Африката ми се струва по-интересна. тази вечер ще съм сигурна какво ще гледам.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не го гледах, ама като видях кви са ги вкарали, май няма и да го прогледам![]()
поглеждах от интерес кои са вкарали
от сичката сган познавам по физиономия и име само мишо шамара и станка златева, както и оня дебелия от атака
тея другите... ахаха, миналия сезон пак беха калъфи от кол и въже, ама май имаше повече, дето ги бех чувал
деба ВИП брадъра :О
няма значение, важното е да си спечелят парички от будалите, които гледат и гласуват![]()
Мога да кажа само, че продуцентите на Вип Брадър са гениални. (или не чак)
Африката е в пъти по-интересна от брадърите. Само за Парис Хилтън разбрах, че е влязла, щото тръбиха ужасно много време за нея и така. Не ми се струва интересно.
Ники Кънчев е безсмъртен обаче :д
Ивка... харесваш Мишо Шамара като личност? Ванко 1 да ти е примера..
еми мене па ме кефи
радвам се, че има толкова спортисти в къщата и Стойко горкия...
Станка, Тервел и Мариян - моите фаворити.
За сега..
Аре стовари ми лошото си отношение. Любопитно ми е какви ще ти бъдат доводите...