.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

5 години - голяма ли е разликата?

Здравейте. Аз съм момиче на 17 години от Варна. Наскоро се запознах с едно момче на 22. Пишем си всеки ден, имаме страшно много общи интереси и винаги има за какво да си говорим. Проблема е, че преди не съм имала връзка с толкова по-голям и не знам дали за него не съм просто поредната пикла с извинение. Все пак аз още ходя на училище, докато той вече си води самостоятелен живот и не знам дали би ме приел на сериозно... Говори ми страшно мили неща и понякога просто усещам как ми прави намеци, но като ми каже нещо от сорта на "колко си мъничка" или "дребос" направо се чудя дали просто ме няма за нещо като по-малка сестричка. :д

Не мисля, че е проблем, обаче това зависи от човека дали ще е проблем за него. Само приятелски ли си пишете?

Както казах, усещам намеци от негова страна, излизаме, може да се каже, че се забиваме. Просто може би не съм свикнала и не мога да го проумея. :д

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не мисля, че разликата във възрастта ви е огромна. Може момчето да няма толкова опит и да не знае как да направи крачката.

"Дребос" и "колко си мъничка" можеш да ги приемаш, като "сладуранка" и "колко си сладка". Според мен те харесва.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    "Дребос" и "колко си мъничка" можеш да ги приемаш, като "сладуранка" и "колко си сладка". Според мен те харесва.
    хмм ..
    За да си сигурна и да няма никакви съмнения най-добре го питай директно?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    иначе разликата в годините не е голяма, нормална е
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разликата зависи от това как вие я усещате.

Дребос и "колко си мъничка" съм го получавала от батковци 2 години по-големи от мен, с които не сме се просто държали за ръце :Д Т.е. давай смело напред.

Пет години не е нищо.Според мен си е добре пет години не е като 10 че и повече.Няма нищо лошо.

В тази възрастова група 5 години не са проблем. Замисли се обаче какво щеше да е, ако ти беше на 14, а той на 19 ;д
    Не се притеснявай, а разпусни малко

Както всички други ти казаха в този случай 5 години не е никаква разлика...а ако това те успокоява преятелят ми често ми казва дребосък или мъник (разликата ни е 4 години). Така че пробвай пък каквото стане

На тези години вече не е кой знае каква разлика. Зависи и колко сте пораснали и двамата, де.

"Дребос" и подобни може да са казани с умилителен тон, че си мъничка, сладичка и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен ти е казал "дребос" и "колко си мъничка" за да се закача с теб вижда се че те харесва а и 5 години не са нищо

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Колкото е по-голяма разликата в годините, толкова по-голям авторитет има в очите на момичето и по-лесно ще я вкара в леглото. Според мен на 22 да се занимаваш с 17 годишна си е жалко. Ама какво да направи човека като тия на неговата възраст не му връзват...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Колкото е по-голяма разликата в годините, толкова по-голям авторитет има в очите на момичето и по-лесно ще я вкара в леглото.
    Глупости. Авторитетът идва с човека, а не броя години. Може да си на 17 и да излъчваш повече "мъжко" присъствие, отколкото хилав лигльо на 27.

Супер фен Аватара на prince
    Не е голяма разлика.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PimKie Виж мнението
    В тази възрастова група 5 години не са проблем.
    Така смятам и аз.Зависи от хората,от характерите.До преди няколко месеца имах връзка с момче,по-голямо с 5 години от мен и бяхме заедно почти 3 години.Когато се събрахме бях на 15,той на 20.Никога не съм усещала някаква разлика в годините,дори напротив.. с тази връзка "пораснах" още повече.

5 години са си напълно в реда на нещата в тази възрастова група

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си